nic tylko moje trawki mus ci wysłać idealne do cienia, jasne, paskowane, pięknie rosną, tworzą super kępy, naprawdę fajne
a nazwa to turzyca szerokolistna variegata
Megi u mnie w raju jeszcze rano padało w nocy też, już mam dość deszczu, chodzi się jak po gąbce ale ma być lepiej, werbeny samosiewki u mnie różnej wielkości, chyba nie wszystkie zakwitną pozdrawiam i do zobaczenia, aha bawcie się dobrze u Gosi i czekam na zdjęcia
szukam i nie mogę znaleźć JAK wygląda przedziorek? w necie wypatrzyłam małe żóławe kuleczki,a moja sąsiadka mówi, że to przędziorki- foka zrobiona na thujach
ZOBACZCIE i podpowiedzcie mi
Przesymaptyczny rudzielcze... wpadłam tylko odznaczyć Twój watek.. bo ogród nie wiem jaki masz..chociaż już tu zaglądałam, ale pamięć już mi zawodzi... za dużo tego na forum.. ale zaintrygowana jestem Tobą jako Toba... jakoś tak mnie zaintrygowało oglądając fotki ze spotkania... No i kocham rude włosy....... pozostałość po Ani z Zielonego Wzgórza..
Brakuje ci kolorów.. proszę Żółty może być... chyba jest to najmniej lubiany kolor na forum
Zrobiłam dziś foty, bo mi szpaki z czereśniami w dziobie zrobiły przystań na pergoli.. 3 metry ode mnie.. poleciałam po aparat, ale już powtórki zrobić nie chciały... Chyba mi dziękowały, że sam nie zjadłam a im zostawiam A siad to nawet woreczki powiesił na drzewie, by miały szpaki w co sobie zapakować czeresionki do domu
A ja lubię jak ktoś zagląda i ten mój miszmaszungowy kolor ogląda
Taka jestem kokoszka.. i lubię te moje kokoszkowate kolorki... ale cicho sz o gustach się nie dyskutuje
Zresztą moda przychodzi, moda odchodzi.... już tyle mód przeżyłam, że trzymam sie swojego
Megi dla Ciebie..... i kocham twoje włosy .... podziałam na fotkach ze spotkania I cieszę sie ,że do mnie zaglądasz, bo Cię lubię.. po fotach spotkaniowych, i muszę od Ciebie też pozaglądać