Tulipany w lipcu? Wyjątkowy ten ogródek nie ma co
Pozdrawiam uśmiechniętą właścicielkę i przychodzę z prośbą - usiłuję ustalić, czy moja trawka to Carex "Praire Fire" czy Carex 'Frosted Curls'. Na zdjęciu poniżej to jest któraś z tych trawek?
Tu miałam wyrzucić rozplenice i dać same róże. Ale teraz widzę że muszę przesadzić róże a dać więcej rozplenic. Róże mi się gryzą kolorem z klonem niestety...
Zawijasek już istnieje Po prostu musiałam go mieć tak mi się spodobał i choć wydłużyłam sobie optycznie już długą działkę za nic bym go nie zamieniła. Zakochałam się i tyle
Wracając do tarasu to nie jestem pewna czy donica jest dobrym rozwiązaniem. Namalowałam coś takiego i nie dokońca jestem przekonana czy to dobry pomysł.
Pięknie to wygląda. Ja w tym roku nabyłam już dwie anabelki i jeszcze chyba na tawuły o tych ciemnych kwiatach jak tak patrzę u Ciebie się chyba skuszę
Zakwitły już pachnące lilie i nad ogrodem unosi się cudny zapach llili jak i floksów bo tez ich mam dosyć dużo Wieczorem spacer po ogrodzie to wielka przyjemność Róże też zaczynają ponowne kwitnienie