Basiu - to proste..... wisimy z Izą na płocie u Marzenki ... i gapimy się na jej przerzuty flanki lewej na prawą... i ile można wisieć... trzeba jakoś wejść do środka
Ula- w nocy niech Bozia trzyma kciuki, a Ty śpij.. bo sił Ci braknie do machania łopatą na tych nowych rabatach

Chyba Cię będziemy bić... Ania Monte zawsze po nocy siedziała, a teraz Ty.... biali ludzie w nocy śpią.... no chyba, że potem śpią do południa...... ale co do tego mam wielkie wątpliwości..
Iza - Ty służba zdrowia... wiesz lepiej niż ja.... złazimy jakby co z płota i lecimy do Uli...zrobimy jej coś na spanie... będzie jak w dowcipie...
Czy Pani ubezpieczona prywatnie czy w ZUS?
Jak w ZUS to będziemy zamiast narkozy śpiewać AAAAAA kotki dwa....
Renia - tych tulipanów akurat nie mam... ale botaniczne kwitną zaraz po krokusach, albo w tym samym terminie.. i są podobnej wysokości... ja mam pomieszane botaniczne z krokusami.. musisz liczyć się z tym, że razem będą kwitły.... zaszkodzić sobie nie zaszkodzą.... ale jak to będzie wyglądac..
Marzena - ja trenuję...... i sprawdzam gdzie zasieki już przygotowywać

Taka moja mała chytrość...
Miłego dnia...... widzę błękit nieba..... szkoda, że też widzę termometr........ od strony słońca +12..... od strony cienia...brrrrrrr
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.