No i bardzo ładnie wygląda a tak obie z Justyną bałyście się niskiego cięcia, nie ma się czego bać Też mam liatry białą i fioletową strasznie się one rozsiewają.
Ten to nie ode mnie Ja Ci dałam bródkowy, a to jest raczej syberyjski.
Przestałam rozpoznawać Twój ogród, w głowie mam cały czas etap przesadzania, a teraz całość wygląda jakby to było kilka lat temu Super efekt
Na działce zostawiłam na zimę 3 czy 4 dalie exotic czy jakoś tak. Jedynie nakryłam dość grubą warstwą kompostu, może tak z 20cm.
Nie dość, że przezimowały to już zaczęły kwitnąć, zdjęcia sprzed prawie tygodnia.... tylko jakieś strasznie niskie są. Zupełnie nie nadają się na bukiety. W ub roku miały z 70-80cm.
Ludzie ja chyba zwariuje zobaczcie co teraz się dzieje w niektórych miejscach trawa oszalala i teraz to już zgłupiałem czy tam gdzie jest ta jasna trawa to niedobór nawozu czy nadmiar nawozu
Ja akurat lubię symetrycznie
A tego rogala to aż się prosi trochę podtuczyć. To cienki rogalik a nie rogal Dodałabym drugie tyle na grubości w środku
Rodek może i jeden ale za to wstydu nie przynosi, pięknie kwitnie. Uwielbiam ten kolor
Też mam naparstnice bylinowe, chyba nawet zaczynają kwitnąć. Rzadko im się przyglądam bo są za głęboko na rabacie. A one takie eteryczne. Planuję przesadzić wszystkie w jedną kępkę, bliżej obrzeża. Może wtedy wydobędzie się ich urok. Bo póki co nawet jednym zdjęciem nie zaszczyciłam
Wszystko piękne. Na 3 foto marune widzę. Siałaś? Czy sie u Ciebie sieje?
Mialam 3 sadzonki ale sie nie wysiały.
A bym chciała. Musze nasiona poszukac .