Madziu, i ty to mówisz, właścicielka najelegantszego i najbujniejszego warzywniaka!? Mój jest może tylko większy, i co za tym idzie trudniejszy w utrzymaniu bezchwastowym A na zdjęciach wiesz wszystko jakoś piękniej wygląda, z tej odległości chwastów nie widać
Dziś znów padało i to chyba nawet porządnie ale czy podlało jak należy szczerze wątpię. Chyba jednak mimo że dość intensywnie to jednak zdecydowanie za krótko padało.
Kilka zdjęć z przed kilku dni.
Gosia, dzięki Ale widzę, że spór jest czy ona pagórkowy, kłosowaty czy ząbkowany
Jaki by nie był - ładny Zapisałam z podkreśleniem, że "knallblau"
Czy on w takich warunkach w stylu słońce po południu dałby radę?
Mam takie miejsce gdzie mam jakiegoś zwyklaka niebieskiego ale strasznie się pokłada i mnie denerwuje, myślę o wymianie.
Madziu, już masz krwawnicę? Szybko. U mnie jeszcze daleko.
Wszystko piękne i pięknie rośnie, super skomponowane. Kanciki aż miło patrzeć. Skarpy oczywiście wyglądają bajecznie. Psica czaruje.
Madziu, tylko tego Red Barona mniej na oku.
Jak zdrówko?
Madziu, jak będziesz już aktywna to śmiało pisz kiedy mogę wysłać Ci roślinki. Bez krępacji.
Pozdrawiam .
Cieszę się, że się podoba Jak już stanęła na miejscu, upewniłam się, że to był dobry pomysł z tą pergolą. Żurawki na okrągłej rabacie jakoś słabo w tym roku wyglądały po zimie, ale już się ładnie odbudowują, choć kilka wypadło.