Po prawej masz dom, i go widać bardzo. Ma brzydki kolor, bardzo żółty. Ja to bym go zaraz zasłoniła jakimś drzewem o ładnej koronie. A pod spodem dopiero cisy. Same cisy tego nie zasłonią.
Nie ciachać, podciąć brzydkie gałęzie od dołu do wysokości płotu, podsadzić wysokimi pięknymi hortensjami Limelight i miskantami Gracillimusami i kat gotowy
skoro już publicznie zostało to powiedziane, tak, wracam nareszcie do właściwej formy i wyglądu sprzed okresu ciążowego )) nie chcę z tego jednak robić głównego tematu w moim wątku, ale na wszelkie pytania czy wiadomości w tej sprawie chętnie odpowiem na priv )))
Witaj Agnieszka w moim skromnym wątku miło mi, że do mnie zajrzałaś, choć ogrodowo to u mnie na działce obecnie nic ciekawego tzn. ogólnie jest bardzo ciekawie bo kiedy tylko mogę zwiedzam wirtualnie ogrody Ogrodowiska i Gardenarium czerpiąc inspiracje na przyszłość ))
Zazdroszczę Tobie i wszystkim, którzy mają już budowę za sobą i mogą skupić się na ogrodzie a przede mną faktycznie wszystko ) strach się bać )) żartuję oczywiście - bo lubię wyzwania
Liczę Aga na Twoje doświadczenie może coś doradzisz
Serdecznie pozdrawiam i również życzę realizacji marzeń