w zasadzie to wiedziałam wcześniej co kupię - zakupy sztandarowe )) fajne rzeczy są w tym sklepie, wszystkiego od razu nie kupię, bo nie dam rady ale pomalutku, pomalutku ) jest wiele pozycji, które widzę u siebie )
Bardzo tęsknię za wiosną i latem wcale mi nie jest przykro, że zima jest jaka jest obecnie ) Pozdrawiamy Was Aniu serdecznie!!!!
Witaj Kasiu. Zwiedzam sobie Ogrodowisko krok po kroku i dziś padło na Twój wątek. Ładnie u Ciebie. Zaczynasz przygodę z budową, ja już jestem po. Lubię etapy w życiu, kiedy można dużo "tworzyć". Pojawia się energia, pomysły. Wszystko przed Tobą. Zyczę udanych realizacji własnych marzeń. Od dzisiaj będę na bieżąco z Twoim wątkiem. Pozdrawiam.
Witaj Agnieszka w moim skromnym wątku miło mi, że do mnie zajrzałaś, choć ogrodowo to u mnie na działce obecnie nic ciekawego tzn. ogólnie jest bardzo ciekawie bo kiedy tylko mogę zwiedzam wirtualnie ogrody Ogrodowiska i Gardenarium czerpiąc inspiracje na przyszłość ))
Zazdroszczę Tobie i wszystkim, którzy mają już budowę za sobą i mogą skupić się na ogrodzie a przede mną faktycznie wszystko ) strach się bać )) żartuję oczywiście - bo lubię wyzwania
Liczę Aga na Twoje doświadczenie może coś doradzisz
Serdecznie pozdrawiam i również życzę realizacji marzeń
Cześć Martek tyle się dzieje, że sama nie nadążam czasami ))
Narzędzia, które kupiłam prezentują się naprawdę ładnie leżą jeszcze na moim biurku i zerkam sobie na nie oby do wiosny )) Będziemy wtedy próbować sprzęt
Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy
skoro już publicznie zostało to powiedziane, tak, wracam nareszcie do właściwej formy i wyglądu sprzed okresu ciążowego )) nie chcę z tego jednak robić głównego tematu w moim wątku, ale na wszelkie pytania czy wiadomości w tej sprawie chętnie odpowiem na priv )))