Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 17:37, 11 gru 2011

an_tre napisał(a)
No zakupy fajne sobie sprawiłaś odwiedziłaś sklep osobiście to miałaś możliwość dotykania i wybierania Ta zima tak jakoś wolno przychodzi i człowiek coraz bardziej tęskni za wiosną żeby podziałać na działeczce Pozdrawiam uściskaj Oleńkę

w zasadzie to wiedziałam wcześniej co kupię - zakupy sztandarowe )) fajne rzeczy są w tym sklepie, wszystkiego od razu nie kupię, bo nie dam rady ale pomalutku, pomalutku ) jest wiele pozycji, które widzę u siebie )
Bardzo tęsknię za wiosną i latem wcale mi nie jest przykro, że zima jest jaka jest obecnie ) Pozdrawiamy Was Aniu serdecznie!!!!

KasiaWB 17:40, 11 gru 2011

Lecę odpoczywać Miłego niedzielnego wieczoru życzę pozdrawiam !
Sebek 17:45, 11 gru 2011

My też pozdrawiamy
agniecha973 23:53, 11 gru 2011

Witaj Kasiu. Zwiedzam sobie Ogrodowisko krok po kroku i dziś padło na Twój wątek. Ładnie u Ciebie. Zaczynasz przygodę z budową, ja już jestem po. Lubię etapy w życiu, kiedy można dużo "tworzyć". Pojawia się energia, pomysły. Wszystko przed Tobą. Zyczę udanych realizacji własnych marzeń. Od dzisiaj będę na bieżąco z Twoim wątkiem. Pozdrawiam.
Martek 00:56, 12 gru 2011

Was dogonić ...))
Za wami nadążyć ...
Ja również mam swoje typy w sklepiku ,ale właśnie jak tego używać ...?))
KasiaWB 15:14, 12 gru 2011

Na potwierdzenie, że w sobotę 10.12.2011 r. byliśmy u Danusi z wizytą - pamiątkowe zdjęcie
Było miło i pięknie ... jak zawsze
KasiaWB 15:22, 12 gru 2011

agniecha973 napisał(a)
Witaj Kasiu. Zwiedzam sobie Ogrodowisko krok po kroku i dziś padło na Twój wątek. Ładnie u Ciebie. Zaczynasz przygodę z budową, ja już jestem po. Lubię etapy w życiu, kiedy można dużo "tworzyć". Pojawia się energia, pomysły. Wszystko przed Tobą. Zyczę udanych realizacji własnych marzeń. Od dzisiaj będę na bieżąco z Twoim wątkiem. Pozdrawiam.

Witaj Agnieszka w moim skromnym wątku miło mi, że do mnie zajrzałaś, choć ogrodowo to u mnie na działce obecnie nic ciekawego tzn. ogólnie jest bardzo ciekawie bo kiedy tylko mogę zwiedzam wirtualnie ogrody Ogrodowiska i Gardenarium czerpiąc inspiracje na przyszłość ))
Zazdroszczę Tobie i wszystkim, którzy mają już budowę za sobą i mogą skupić się na ogrodzie a przede mną faktycznie wszystko ) strach się bać )) żartuję oczywiście - bo lubię wyzwania
Liczę Aga na Twoje doświadczenie może coś doradzisz
Serdecznie pozdrawiam i również życzę realizacji marzeń
Gardenarium 15:28, 12 gru 2011

Nadmieniam, że Kasia bardzo schudła czego i sobie i wszystkim walczącym z kilogramami życzę

Instagram Ogrodowiska
KasiaWB 15:30, 12 gru 2011

Martek napisał(a)
Was dogonić ...))
Za wami nadążyć ...
Ja również mam swoje typy w sklepiku ,ale właśnie jak tego używać ...?))

Cześć Martek tyle się dzieje, że sama nie nadążam czasami ))
Narzędzia, które kupiłam prezentują się naprawdę ładnie leżą jeszcze na moim biurku i zerkam sobie na nie oby do wiosny )) Będziemy wtedy próbować sprzęt
Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy
KasiaWB 15:36, 12 gru 2011

gardenarium napisał(a)
Nadmieniam, że Kasia bardzo schudła czego i sobie i wszystkim walczącym z kilogramami życzę

skoro już publicznie zostało to powiedziane, tak, wracam nareszcie do właściwej formy i wyglądu sprzed okresu ciążowego )) nie chcę z tego jednak robić głównego tematu w moim wątku, ale na wszelkie pytania czy wiadomości w tej sprawie chętnie odpowiem na priv )))