O kurde, o w mordę........ zapamiętałam komu mam jeszcze coś pozytywnego napisać... bo nie ukrywam, że podziwiam jak to robicie, że macie możliwość zaglądania ..bo ja ledwo wyrabiam u siebie
A tu zanim ogarnęłam pracę..... to już kolejne wpisy
Ewa fajnie, bardzo się cieszę, że naprawili wszystko co zepsuli a ja dzisiaj musiałam bardzo uważać, bo wszędzie na ogrodzie i z przodu przed domem miałam wylęg małych żabek, jeszcze nigdy tyle nie widziałam, oczywiście bardzo ruchliwe, to udało mi się pojedyncze zdjęcia zrobić nowa pelargonia, nie wiem jak się u mnie zasiała, ale jaka ładna
Witaj Aniu
Ta rabata bardzo mi się podoba i najchętniej też taką bym sobie zrobiła Fajnie wygląda ta biała róża z filoletową lawendą, no i oczywiście bukszpan super
W tym tygodniu dzisiaj o 22.50 przyszłam z ogrodu, robiłam w folii przy pomidorkach i na warzywniaku wyrywałam lebiodę, bo teraz po wczorajszym deszczu pójdzie jak nic, tylko przerwę miałam na obiad
To Megi niech szykuje barek
Witam serdecznie po długiej przerwie.Bardzo się za Wami i Waszymi ogrodami stęskniłam.Chce się podzielić zdjęciami mojego ogrodu,który sie zmienia w zależności od pogody
No właśnie Basieńko nareszcie, nawet papieroska żeśmy przepaliły ale za krótko mam nadzieję, że to nie ostatni raz na zdjęciu jestem z Martą, Leidą i Kuklikiem też wspaniałe dziewczyny dzięki za zdjęcia Basiu