Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:08, 23 cze 2013

Do góry
Kaśka po poznaniu twarzą w twarz ... wyściskaniu ... jestem jak na haju i zupełnie nie fiem co o tym by rzekł wiadomy wujek na F ... ale kofam Ciem rudzielcu ...

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 13:05, 23 cze 2013

Do góry
Gabisiu, jestem pod Twoim wielkim wrazeniem. Masz przepiekne oczy i cudowny usmiech. Strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam No i wreszcie musze pobuszowac po Twoim ogrodzie, bo to skandaliczny skandal, ze mnie tu jeszcze nie przywialo

Mój kawałek raju II 13:05, 23 cze 2013

Do góry

Mój kawałek raju II 13:01, 23 cze 2013

Do góry
Zostawiam jeszcze kilka pamiątek z wczorajszego dnia

Ewlinka, Ania, Halinka i Magda

A może jednak coś sobie kupię ?!?

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:55, 23 cze 2013

Do góry
Jak tam Slonce Dojechalas bez problemow czytam. I jeszcze posiedzialas troszke - czego zazdraszczam.
Strasznie fajnie, ze sie znowu spotkalysmy Normarnie siostrzenstwo (???) dusz

A takom kulkem to ja bym tez kciala miec...

Zrodlo zdjecia - film Shrek
Może niedoskonały ale..... 12:55, 23 cze 2013

Do góry
greglis napisał(a)
Mogę jedynie powiedzieć WOW, róże rosną u Ciebie pięknie jakby sama natura je tam posadziła a Ty sobie tylko tam zamieszkałaś

no niestety, musiałam się "pobawić" w sadzenie i patrząc zapominam, że to nie było łatwe.
Naszą posesję kupiliśmy od starszych ludzi którzy mieszkali tak od końca wojny. Dawniej nie było obowiązku segregowania śmieci,posiadania kubłów itd. i oni to wszystko zakopywali w ziemii.Gdzie nie kopię to wykopuję różne metalowe części maszyn,płotu ,szkła,worki po nawozach itd.Najgorsze, że nie mogę wykopać "jakiejś skrzyni" którą uciekający Niemcy może zostawili. Cieszyłabym się z np.pięknej porcelany. Marne szanse co prawda bo w domu mieszkali ci co pracowali a nie ci co pracę dawali.Ale nie tracę nadziei

Eden Rose- nareszcie po paru latach doczekałam więcej niż dwa kwiaty
To z nowego krzaka

a to ze starszego - kiedyś wielkie chciejstwo

i nie wiadomo jak będzie za rok
Moje zmagania ogrodowe 12:52, 23 cze 2013

Do góry
i jeszcze kilka znalezionych
Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu 12:51, 23 cze 2013

Do góry
Witajcie! Kto ma trochę deszczu do oddania? U nas miało wczoraj padać według mojej sąsiadki, która widząc mnie z konewką zapowiadała ulewę. Dobrze że nie posłuchałam i nawodniłam te roślinki, które najbardziej były spragnione. A trawniczek dzisiaj z rana został podlany.
Znacie tę roślinkę

Należy do moich tegorocznych odkryć. Trzykrotka wirginijska
Działka prawie w Borach Tucholskich 12:50, 23 cze 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
to już drugi kwiat a reszta liliowców śpi

w jeżówkach ruch ciut większy

Też mam tego liliowca i bardzo go lubię, poznaję jeżówkę Marmolade. Czy ta biała to Milkshake ?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:48, 23 cze 2013

Do góry
zostawiam na pamiątkę - z Eweliną w Melonie

Mój mały raj na ziemi :) 12:47, 23 cze 2013

Do góry
Anulka, ja jak w sadze o Pawlakach i Kargulach, wysylam telegram : Kofam, kofam, kofam.

Jestem fanka Twoja, Franka, futra, nowego tarasu, starego tarasu, warzywnika, rozanek, laweczki i w ogole Spedzilam U Ciebie wspaniale chwile. I robisz kawe pychotke Dzieki za to jaka jestes i ze jestes. Buziam

Ogródek Anity 12:43, 23 cze 2013

Do góry
Rano była ogromna burza, więc podlało porządnie, na szczęście ulewa nie zniszczyła roślin
Teraz jest już upał...deszcz nic nie pomógł...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:41, 23 cze 2013

Do góry
tak wiele emocji ... tyle wrażeń ... nie wiem czy to poukładam ... postaram się zacząć od połączenia u siebie tego co już u Was napisałam ...

Święto Róż ... słoneczna sobota ... dzień pełen wrażeń ... i dzień, który zapamiętamy ja i Adaś jako jeden z najpiękniejszych ... i nie tylko dlatego, że mieliśmy możliwość zobaczyć róże i nie tylko w kilku ogrodach i to w ich najlepszym czasie ...

Danusiu dziękuję ja i Adamo za to, że któregoś dnia powstało "ogrodowisko" ... za to, ze jesteście Ty i Witek ... za to, że zmieniając małe kawałeczki ziemskich areałów w piękne zakątki układacie niczym puzzle tę wyższą formę naszego istnienia ... i za to, że łączycie ludzi ...

mieliśmy wielkie szczęście i zaszczyt pobyć tego dnia wśród fantastycznych ... pogodnych i przemiłych ludzi ... a to wielki dar od życia ...

tyle ludzi połączonych pasją ... tyle uśmiechów ... tyle życzliwości i radości ... tyle endorfin i buziaków ile dziś zostało popełnione !!! ... to Wasza wielka zasługa i myślę, że wielki sukces Wasz i nas wszystkich, ze sobie w tym i z tym bonusem od zycia jesteśmy ...

Dana ... Witek bardzo dziękuję ... Adamo też ...

ogród mnie oczarował ... wiedziałam, że zachwyci bo przecież łapczywie oglądam każde zdjęcie ... jednak konfrontacja z rzeczywistością była wulkanem zachwytu ... to zasługuje na osobny post ...

najważniejsza była dla mnie ta chwila kiedy miałam Danusię tylko dla siebie !!! ... tak długo czekałam na taką możliwość Danusiu jesteś dla mnie wielkim autorytetem ... jako kobieta (bo ten Witek patrzy na Ciebie wciąż tak jakby innych kobiet nie było ) ... jako koneserka piękna a przede wszystkim jako człowiek, który posiada tak ginącą dziś umiejętność łączenia ludzi ... nie wiem co mówiłam na tej ławeczce ... jej nie pamiętaj bo ze szczęścia zupełnie się mi neuron rozplaskacił ... bardzo dziękuję i czekam na nasz następny czas ... może będziecie w pobliżu ...

dziękuję też pogodnym i fantastycznym ogrodowiczanom za wspaniały dzień ...

dziekuję Przemko za to, że nas dowiózł bezpiecznie i Dziewczynom Asi i Kasi za podróż z uśmiechem ... wesoło i miło było móc z Wami podróżować ... i być ...

dziekuję Anulce ... Anula oddałaś rabatom i ogrodowi swą subtelność ... i odrobinę szaleństwa ... i czułam się tam taaka "zaopiekowana" ... żon chiba też

dziękuję Kasi bo w ogrodzie z banią był też domek na drzewie ... chcieliście kiedyś mieć taką samotnię ? ... bo ja chciałam ... to sobie zobaczyłam ...

dziękuję Kasi - Greglis bo na ulicy Pąsowej Róży wpadłam niczym Alicja w zaczarowany świat koloru ... zapachu ... i magii ... czułam się jak po drugiej stronie lustra ...

Kasiu za Tobą trafiłam na ogrodowisko i chyba za to powinnam Ci podziękować osobno ... ...

to tak słówko aby podziękować ... i to na wstępie ... dziękuję
Warmińskie dylematy 12:37, 23 cze 2013

Do góry
Warmińskie dylematy 12:36, 23 cze 2013

Do góry
Domki dla pożytecznych owadów 12:18, 23 cze 2013

Do góry
A to mój, kupiony wczoraj na Święcie róż:

Wszystko o czym ... Marzysz 12:18, 23 cze 2013

Do góry
Kasienko paczam sobie na fotki z Waszego spotkania i tu taka niespodzianka Calkiem inaczej Was sobie wyobrazalam Bardzo chcialabym Was wszystkich poznac w realu.. Jezeli napisze ze Wam zazdraszczam to mnie ubijesz tak na smierc i zycie?Sciskam najmocniej i lece dalej ogladac fotki ze spotkania ...w koncu nie zawsze wypada siedziec z rozdziawiona buzia -a na Ogrodowisku to normalka
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 12:15, 23 cze 2013

Do góry

Jeszcze raz dziekuje za wspanialy dzien

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 12:15, 23 cze 2013

Do góry
Ale najważniejsi i tak byli ludzie, za co wszystkim obecnym raz jeszcze, najserdeczniej jak potrafię, dziękuję
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 12:12, 23 cze 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies