Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Madziarzeszow 20:42, 25 sie 2013

Super wnioski
mira 20:46, 25 sie 2013

agniecha973 napisał(a)
Mira, jestem ciekawa Twoich wrażeń ze szkółki w Karpaczu. Mam tam dość blisko i cały czas zastanawiam się czy warto się wybrać. Podpowiesz?
Wizyty u Dzidki i Jasi strasznie zazdroszczę.
Pozdrówka.

Agnieszko zaraz Ci odpisałam u Ciebie - ja myślę że warto, warto też na ich stronie popatrzeć na ofertę -w

tak warto odwiedzać nasze ogrodowiskowe ogrody bo to ciekawe spotkania - ja już odwiedziłam 4 ogrody / albo dopiero/ każdy inny, zawsze coś podpatrzyłam,
najbardziej cieszą mnie opowieści o każdej roślince - tyle miłości i radości - no czasem zrzędzenia - ale to fajne
mira 20:56, 25 sie 2013

Monic napisał(a)

np. tutaj - ta kostka granitowa

ale późno Ci odpisuję - przepraszam - na zaprawie cementowej jest - musiałam dopytać

dla Ciebie moja nowość roża Afrodyta

reni 20:58, 25 sie 2013

mira napisał(a)
Na wiosnę zamawiałam coś w szkółce w Karpaczu więc jak się tam znalazłam musiałam tam zajechać a jak już zajechałam to pamiątki z wakacji się pojawiły - a tak przy okazji jestem zauroczona Karkonoszami - ale to inne tematy dla wędrowniczków

a jak się wraca przez Polskę to się odwiedza ogrodowiskowe ogrody i wraca się z kolejnym zestawem roślin - więc torba pełna skarbów

Tyle razy byłam w Karpaczu i nie wiedziałam że tam jest szkółka... za tydzień też jadę tam na trzy dni... kurcze w którym miejscu ona jest?
mira 21:00, 25 sie 2013

asc napisał(a)
Oj Mireczko, wczoraj oglądałam fotki z angielskich ogrodów ..i można załapać doła..... że się ma zły klimat i za mały ogród
Te rdesty bardzo mi sie podobają..

Ciekawe jak będzie z zimowaniem.....

Aniu też jestem pod wrażeniem fotek z sierpniowych angielskich ogrodów - ta ognista rabata mnie całkiem rozgrzała do roboty hehe

też mi się podoba tan rdest na razie jest mały zbiera się - zobaczymy ja przezimuje ale myslę że będzie ok i że szybko się rozrośnie w przyszłym roku - fajnie wygląda w rabacie bylinowej - taki trochę dodatek jak werbena patagońska
mira 21:03, 25 sie 2013

reni napisał(a)

Tyle razy byłam w Karpaczu i nie wiedziałam że tam jest szkółka... za tydzień też jadę tam na trzy dni... kurcze w którym miejscu ona jest?

jak jedziesz od Miłkowa to po lewej stronie zaraz obok Pałacu Margot a przed Biedronką - trzeba patrzeć bo wjazd trochę zarośnięty - ale można wjechać z drogi w ich bramę - tam jest wewnątrz parking

już ciekawa jestem Twoich zakupów
mira 21:05, 25 sie 2013

Poziomka napisał(a)
Miro mam nadzieję że ponownie przyjedziesz .
Zapraszam

z wielką przyjemnością

reni 21:12, 25 sie 2013

mira napisał(a)

jak jedziesz od Miłkowa to po lewej stronie zaraz obok Pałacu Margot a przed Biedronką - trzeba patrzeć bo wjazd trochę zarośnięty - ale można wjechać z drogi w ich bramę - tam jest wewnątrz parking

już ciekawa jestem Twoich zakupów

Dzięki..już mniej więcej wiem gdzie to jest..
Zakupy mówisz, tylko jestem ciekawa co na to mój małżonek powie hahaha
mira 21:13, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mira bardzo lubię oglądać Twój ogród, bo to idealna mieszanka anielskiego ogrodu z polskimi warunkami klimatycznymi. Jedn jest pewne miłością do przetaczników zapałałam w ubiegłym roku i będzie to nasz trwały związek

Marzenko skaczę w górę z radości za takie miłe słowa

a w kwestii kocimiętki moje wspomnienie z angielskich ogrodów i tę kocimiętkę trzeba zdobyć ale nie wiem jak się nazywa, za to wiem że wyglądała ślicznie i była powyżej kolan

mira 21:14, 25 sie 2013

reni napisał(a)

Dzięki..już mniej więcej wiem gdzie to jest..
Zakupy mówisz, tylko jestem ciekawa co na to mój małżonek powie hahaha

a to zrób tak jak ja - ja zostałam w centrum sama