Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

weronika77 18:59, 25 sie 2013

Pozdrawiam Bogdziu.
Twoje dzielżany u mnie w poważaniu, prawie jak angielskie. Wszyscy zachwalają, a ja Tobie dziękuję.
an_tre 19:08, 25 sie 2013

Bożenko i ode mnie przyjmij "kawałek " Kubusiowa
Pomidorki Gosi jak malowane
pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 20:51, 25 sie 2013

weronika77 napisał(a)
Pozdrawiam Bogdziu.
Twoje dzielżany u mnie w poważaniu, prawie jak angielskie. Wszyscy zachwalają, a ja Tobie dziękuję.

Weroniko niech Ci jak najpiękniej rosną. Pozdrówka.
Bogdzia 20:53, 25 sie 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko i ode mnie przyjmij "kawałek " Kubusiowa
Pomidorki Gosi jak malowane
pozdrawiam

Aniu dzięki . Podziwiam tą Gosię ogarnąc taki kawał ziemi to nie byle jakie wyzwanie a warzywnik to już prawdziwe cudo. I jak widac wszystko pięknie rośnie to sie nazywa miec rekę do ogrodu , właściwie nie tylko do ogrodu bo zdolności wszelkich Jej nie brakuje.Pozdrawiam.
Joaska 10:01, 26 sie 2013

Bożenko zapisuję sie znowu u Ciebie w wątku po przerwie wakacyjnej .... nie nadrabiam bo to niemożliwe ... zostawiam pozdrowienia...
Margarete 10:16, 26 sie 2013

Bożenko, wybieramy sie z Karolinka i Anitka na świeto róż do Kutna
http://www.swietorozy.pl/
Miałabys siłe i ochote wybrac sie z nami ? może twoje oczy juz całkiem wydobrzeją do tego czasu ?
Ewa 13:56, 26 sie 2013

Bogdziu pozdrawiam serdecznie
barbara_kraj... 19:05, 26 sie 2013

Bogdzia napisał(a)

A tu zobaczcie jak sobie ptaszki ułatwiają zadanie. Nie wyjmują po ziarenku i nie rozłupują go tak jak zimą by się dostac do jadalnego środka tylko przebijają ziarnko od góry i wyjadają zawartośc. spryciule.

Kiedyś siałam słoneczniki, bo córka lubiła je skubać, ale nigdy się ich nie doczekała, bo wróble całymi stadkami je obsiadały i wiadomo, co zostawało
GorAna 19:13, 26 sie 2013

Bogdziu, ptaszki na słoneczniku zachwycające....ja też niewiele zbieram słonecznika...ale nie przyuważyłam, by u mnie takie spryciule były, jak u Ciebie
Pozdrawiam
Bogdzia 19:37, 26 sie 2013

Joaska napisał(a)
Bożenko zapisuję sie znowu u Ciebie w wątku po przerwie wakacyjnej .... nie nadrabiam bo to niemożliwe ... zostawiam pozdrowienia...

Joasiu miło Cię znów widziec. Mnie też jakiś czas nie było i też pewnie zaległości nie uda mi sie nadrobic ale bedziemy chociaż na bieżąco się starały. Wszystkiego dobrego po wakacjach Ci życze i serdecznie pozdrawiam.