Oj jak ja lubię twój ogród,nie wiedziałam że to twój drugi ogród właśnie nam prezentujesz ,zdolna bardzo zdolna ogrodniczka.Pozdrawiam
Jak miło pospacerować w Twoim ogrodzie - harmonia, konsekwencja, po prostu pięknie Poprawiasz architekta krajobrazu? Cóż ogród to żywy organizm, a nam też gusta i zachwyty mogą się przecież zmieniać, zwłaszcza jak mamy dostęp do tylu coraz to nowszych inspiracji.
i wreszcie wkleiłam donice do konkursu https://www.ogrodowisko.pl/watek/3719-madzenie-o-donicach-czyli-kompozycyjne-w-bieli?page=1#post_0
ja chyba sobie walnę coś bo mnie piekność powaliła ... Madżen uwielbiam być tak męczona ... aućk jakie dewiacje siem tu ujawniają ...
I obiecane zdjecia liści miskanta morning light - ma pasek w środku i cieniutkie na brzegach - wygląda bardziej szaro i gracillimus - tylko pasek przez środek - bardziej zielony a na zdjęciach wyszły dokładnie odwrotnie....
Oj nie wiesz jak ja uwielbiam twój ogród i rabaty
Jak się u Ciebie naoglądam to mi się chce od razu lecieć i u siebie przesadzać...hehe...Bosko.... Ale dawaj fotki...luuubie to! Ale dziś już odpoczywam...poszalalam troszkę w warzywniaku i luz...odpoczynek...
Chyba strasznie długie kazanie macie, bo nadal Cię nie ma W ogrodzie przecudnie