Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:59, 09 maj 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
dzieki wprowadzeniu programu naprawczego przebrnęłam przed kilkanaście stron postów uprzejmie nie liczę bo brzuch trzymam - wyrywa się spod kontroli dziad jeden gdy raz po raz siem chichram (ha ale słowo - nie podkreślone mam więc nadzieję, że napisałam poprawnie ... na końcu spotkała mnie nagroda - ogród przejęły tulipany ... to na a co ma być w przyszłym roku większe ładne ... bardzo ładne nawet ... jakim cudem z lawend Madżenko ciosasz takie cudne kuliki to ja nie fiem ... ja mam trudność choć przeprowadziłam sama z sobą naradę i bardzo metodycznie się zabrałam do akcji "ciacham" ...

wracam do fotek utrwalę sobie ... poproszę o więcej (nie ma takich samych - nie ma za dużo ) ...

ps. zapomniałabym ... a ja kcem aby mi Madżenka odpowiedziałą ... a tak ... nie konweniuje mi milcząca Madżenka ...

Iza z powodu niesprzyjających okoliczności przyrody nie było pracy w ogrodzie. Znaczy się jakieś drobne prace ale króciutko. Zatem mam czas na forum
To nie w kulkowaniu tajemnica ale gatunku lawendy to szerokolistna ... Podobno...
Wszystko o czym ... Marzysz 21:55, 09 maj 2013

Do góry
ka1sia napisał(a)

cudeńka
Rododendronowy ogród II. 21:54, 09 maj 2013

Do góry
Pozdrawiam i zostawiam Lecha Kaczyńskiego dla poprawy samopoczucia

Rajski ogród Ani 21:52, 09 maj 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Aneczko cudne zdjęcia! Po prostu cudne! Buziaki przesyłam
Gosiu byłam u ciebie i podziwiałam noc pracy jaką wykonaliście w te wolne dni ale będzie piękniście

Dzięki za wizytę
Mój kawałek raju II 21:49, 09 maj 2013

Do góry
Dobre Reniu ale zawsze cosik
Monte Carlo
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:48, 09 maj 2013

Do góry
Ja z takim właśnie pigwowcem się rozstałam
Pozdrawiam i dorzucam moją nowonabytą serduszkę

Kwiatki i rabatki u Elizy 21:44, 09 maj 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)

moja też tak kwitnie, dlatego nawet jej nie fotkam
Alstroemeria 21:43, 09 maj 2013

Do góry
Jestem pod ich urokiem. Tylko chyba nie do końca poznałam tajniki ich uprawy. Traktuję wszystkie jednakowo, ale zachowują się odmiennie. Jedna z nich w zeszłym sezonie zakwitła dopiero we wrześniu. Niektóre poszły spać, inne nie dawały się przekonać, że idzie zima. Jak zaczynają mi "mizernieć" robię opryski z miedzianu. Według mnie Alstroemeria jest jak Alfa Romeo.

zdjęcie z tego sezonu.
Mój kawałek raju II 21:42, 09 maj 2013

Do góry
Moniika napisał(a)
Ale przecież dobrze że pada ! Ja tam sie cieszę ! Wszystko od razu szybciej rośnie o tuje już sie martwiłam ... Oby Ci na podróż w sobotę nie padało !

Tfu, tfu, tfu, aby nie zapeszyć ja też się cieszę, że pada, tylko mogło wcześniej ale w dzień był straszny upał nic nie robiłam w ogrodzie myślałam, że wyjdę wieczorkiem jak wczoraj ale nic z tego
Roccoco
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:42, 09 maj 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Na dobranoc jeszcze raz serduszka, dla mnie wyjątkowa z tymi oryginalnymi kwiatkami.

śliczna serduszka moja w tym roku pozostała w ziemi
Mój kawałek raju II 21:42, 09 maj 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Debora, Reni u mnie już po deszczu obyło się bez burzy ładnie popadało
Spring Green

U mnie popadało ale.. z węża ogrodowego

Witaj...w nocy padało i po co ja z tym wężem wczoraj latałam ech...
W kamiennym kręgu od początku 21:40, 09 maj 2013

Do góry
Agnieszko, może Twoja Pani Prezydentowa po liftingu

Na zakończenie, upolowałam dzisiaj aparatem takiego gościa
W kamiennym kręgu od początku 21:39, 09 maj 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Cudne Twoje tulipany

To już niestety końcówka, jutro chyba rozwiną się ostatnie

W kamiennym kręgu od początku 21:39, 09 maj 2013

Do góry
GorAna napisał(a)

tulipan Anna Komorowska

Ja mam trzy Panie Prezydentowe koło siebie Tylko wydaje mi się że moja Anna Komorowska jakoś inaczej wygląda...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:37, 09 maj 2013

Do góry
dzieki wprowadzeniu programu naprawczego przebrnęłam przed kilkanaście stron postów uprzejmie nie liczę bo brzuch trzymam - wyrywa się spod kontroli dziad jeden gdy raz po raz siem chichram (ha ale słowo - nie podkreślone mam więc nadzieję, że napisałam poprawnie ... na końcu spotkała mnie nagroda - ogród przejęły tulipany ... to na a co ma być w przyszłym roku większe ładne ... bardzo ładne nawet ... jakim cudem z lawend Madżenko ciosasz takie cudne kuliki to ja nie fiem ... ja mam trudność choć przeprowadziłam sama z sobą naradę i bardzo metodycznie się zabrałam do akcji "ciacham" ...

wracam do fotek utrwalę sobie ... poproszę o więcej (nie ma takich samych - nie ma za dużo ) ...

ps. zapomniałabym ... a ja kcem aby mi Madżenka odpowiedziałą ... a tak ... nie konweniuje mi milcząca Madżenka ...
Mój kawałek raju II 21:36, 09 maj 2013

Do góry
Debora, Reni u mnie już po deszczu obyło się bez burzy ładnie popadało
Spring Green
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 21:33, 09 maj 2013

Do góry
Dajanko, Iwonko, i ja z Wami na chwilkę przysiądę. Co to nocny koncert żab, wiem. Bo na osiedlowym placyku po budowlanym zbierała się woda. A żabki tam dokazywały, aż miło było słuchać,
Teraz, wszystko zabetonowano-parking, i żab nie słyszę!
Te Twoje rajskie jabłuszka śliczne! Czy to jakaś odmiana z nazwą? Bo jak pytam sprzedających, to wzruszają ramionami, a na osiedlu te jabłonki i różnego pokroju są, i owoce różne mają.Jutro im zrobię fotki na spacerówce,
Buziam Was dziewczyny! Dobrej nocy!

W kamiennym kręgu od początku 21:32, 09 maj 2013

Do góry
janina_zawada napisał(a)
Piękne tulipany u mnie tez ich sporo kwitnie ale przy takiej pogodzie szybko przekwitają ..

U mnie też już porzekwitają, ale chociaż mam je na zdjęciach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:28, 09 maj 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Buziam , tuliskam i macham
Dziękuje za wyrozumiałość i wszystkie przemiłe wpisy

Ponieważ to ostatnie dni tulipanków, częśc juz odfrunęła przy dzisiejszym wietrze w niebyt zostawiam dla Was kilka fotek moich ulubionych.

Te dla mnie najpiękniejsze!!! Jak się nazywają??? Zakupiłabym takie z chęcią
W kamiennym kręgu od początku 21:28, 09 maj 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Piękne tulipankowo, te czarne bardzo interesujące. Mnie ostatnio podobają się pełne, chociaż kiedyś nie byłam przekonana.
Pozdrawiam pięknie i miłego wieczorku życzę.

tak to racja, pełne robią wrażenie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies