Zbyszku, przepraszam, że się wtrącę, ale moim zdaniem za blisko siebie posadziłeś te tawuły. One są bardzo ekspansywne i zasłonią Ci żurawki. Chyba, że wymyśliłeś dla nich jakiś specjalny pokrój. Moja 3 - letnia już wygląda tak. Może Twoja to inna odmiana, ale po liściach sądzę, że taka sama.
Ewa tak jak każdy ogrodnik przesadzasz
wiedza to jest wypadkowa wieku i sklerozy , sporo już widziałem a nie wszystko jeszcze zapomniałem
kolejna magnolia chyba Nigra
trzmielina z kosodrzewiną -niezły duet
wiąz jak na razie panuje na wysokościach ale tuż za nim czai się młody modrzew pendulowaty którego ciągnę w pion a po prawej śmiga buczek
Porobilam trochę fotek, chciałam Wam pokazać, a tu neta niet! Jest tak gorąco, że wczoraj robione foty, dzisiaj juz są nieaktualne kwiaty były, za chwilę nie ma , ale się wszystko szybko zmienia Za krótka ta wiosna, od razu mamy lato
Mój żywopłot grabowy sadzony na jesień zeszłego roku...płotek mojej produkcji prosze o zachowanie powagi
Wczoraj powaliło nam brzozę...posadzę w jej miejsce bez albo jaśmin
W zimie dumałem nad zakończeniem rabatki i wymodziłem taki projekt- może pamiętacie.
A tak wygląda w realu. Wczoraj była "wiecha" (może ktoś młodszy nie wie co to jest? Dawniej jak majster zakończył jakiś etap roboty na budowie domu to mocował np. do muru gałązkę przybraną kolorowymi wstążkami i trzeba było stawiać flaszkę albo i więcej. )
Ewka. Mam tylko zdjęcia tulipanów sadzonych jesienią a teraz podziwianych przez wszystkich bez wyjątku, bo tak kolorowo w naszym grajdole nie było już dawno.