Wygląda jak brylancik a Bieszczady teraz kupowałaś?pozdrawiam ja też wolę słoneczko chociaż rano tylko ponalewałam wodę do wiader, żeby się ogrzała pod pomidory i ogórki i siedzę na razie w domu, bo dla mnie za gorąco ale o 17.00 ruszę się w końcu
Boćku według życzenia bardzo lubię ten czosnek, najpierw rozwijają się kwiatki te bliżej środka lodygi a potem te na końcach ślicznie to wygląda ma szeroki kwiatostan, więc trzeba cebule posadzić na jakieś 25-30 cm od siebie, rośnie dobrze, w tym roku dziki kot załatwił mi jedną cebulę po posadzeniu robiąc sobie na niej kuwetę i zgniła zdjęcia są z tamtego roku z czerwca
Sądzę że ja pierwsza w domu się zjawiłam więc wrzucam to co mam ze spotkania
jednocześnie dziękując Basi za transport i Wam wszystkim za przemiłe niezapomniane spotkanie
Wróciłam szczęśliwa że choć odrobinę czasu spędziłam z Wami w realu
powitanie
spóźniona Ania DS dojechała - drugie powitanie
burza nas wygoniła na kawę, herbatkę i desery
Było świetnie
Idealne masz te donice, wesoło się zrobiło.....siem mnie podoba....chyba muszę zacząć mieszać kolory, bo monotonna się zrobiłam wśród jednorocznych....
NIe ma i nie będzie jednolitych tylko uciekam od niektórych połączeń A że nie jednolicie widać po doniczkach Żółta róża też ma pierwszy kwiat, ale nie sfociłam jeszcze...
Żółte czosnki na wrzosowisku... troche głupi pomysł.. ale .. tak wyszło
Przy tarasie mam posadzona żółtą różę i powojnik niebieski, a wiszące mam petunie i coś tam też, ale białe.. musiałam połączyć kolory i nie zrobić ponuro i monotonnie Mi ten zestaw się podoba.. jak podrośnie będzie miodzio Mi się podoba zestaw kolorów
Patrzyłam na ten powojnik ostatnio z zamiarem kupienia . Napisz jak rośnie? Ile przyrasta rocznie i czy ma dużo kwiatów?
Róża śliczna! U mnie też już pierwsza rozkwitła Artemis