Szybka relacja z odwiedzin u Ewy... Ławeczka....wyjątkowo wygodna... i jedna i druga... Otoczenie tarasu... Tulipany pięknie kwitną... Zabawki Ewy.... ciąg dalszy zabawek.... i jeszcze jedno... Dopieszczają ten ogród...dopieszczają... a ja w swoim...w lesie....
Boski ten czarny tulipan, i groźny jakiś...podoba mi się
tutaj też nowa funkia nazwy nie znam a to mój skarb już nie mogę się doczekać jak urośnie ciągle szukam dla niego dobrego miejsca cienistego którego u mnie mało a tu bakopa komarzyca pelargonie takie tam kompozycje tutaj też kompozycja jak się rozrośnie mam nadzieję na ładny efekt czekam na wegetację perukowca boję się że coś z nim nie tak od dołu puszcza młode a na pąkach zastój,, no i garaż do obrobienia róża różowa do kompozycji z begoniami maleńki warzywnik piękne przyrosty sosenki i tutaj też sosna będę próbować bonsai a tu nowa kompozycja z boku domu proszę o surowe komentarze i nowy nabytek grujecznik japoński z przodu trawa frosted curls i bronzowa wokoło grujecznika żurawki jeszcze małe Alabama, plum royal, southern comfort, i jeszcze kilka innych tutaj hosta carex evergold i kulki z tuji całośc słabo jeszcze widoczna z tyłu hortensje rózowe i biała obok miskant variegata proszę o ocenę jak to może się zachować w przyszłości po boku berberys czerwony i żólty dla kontrastu, będę cieła na niskie obwódki