Mala_Mi
22:58, 17 cze 2013

Bumka znalazłam i przezornie zapisałam w telefonie jaki numery są gdzie parkuję...
I dumna byłam z siebie, że to tak sprytnie rozwiązałam 
Ale parking miał cyfr 11 i 3 bardzo dużo i w rożnych miejscach.... i nic z tego nie rozumiem....
Na drugi raz jadę na najwyższy parking, na dachu, będę orientować się widokami z dachu
Co prawda dziś się odgrażałam, że więcej tam moja noga nie powstanie.. galeria działa już prawie 2 lata.. byłam tam pierwszy raz........
W innej wielkiej była na 3 lata co najmniej tylko raz
Ot i taka ze mnie kobieta...
Ale do ogrodniczych nie trzeba mnie namawiać i dwa razy mówić
Że sie to mi przytyło.... a taka fajną sukienkę mam ...
Hanka.... Wróć z powrotem.....
Oj tam sie przytyło... w pralni się skurczyła

Ale parking miał cyfr 11 i 3 bardzo dużo i w rożnych miejscach.... i nic z tego nie rozumiem....

Na drugi raz jadę na najwyższy parking, na dachu, będę orientować się widokami z dachu

Co prawda dziś się odgrażałam, że więcej tam moja noga nie powstanie.. galeria działa już prawie 2 lata.. byłam tam pierwszy raz........
W innej wielkiej była na 3 lata co najmniej tylko raz

Ot i taka ze mnie kobieta...
Ale do ogrodniczych nie trzeba mnie namawiać i dwa razy mówić

Że sie to mi przytyło.... a taka fajną sukienkę mam ...
Hanka.... Wróć z powrotem.....
Oj tam sie przytyło... w pralni się skurczyła