Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:58, 17 cze 2013

Bumka znalazłam i przezornie zapisałam w telefonie jaki numery są gdzie parkuję... I dumna byłam z siebie, że to tak sprytnie rozwiązałam

Ale parking miał cyfr 11 i 3 bardzo dużo i w rożnych miejscach.... i nic z tego nie rozumiem....
Na drugi raz jadę na najwyższy parking, na dachu, będę orientować się widokami z dachu

Co prawda dziś się odgrażałam, że więcej tam moja noga nie powstanie.. galeria działa już prawie 2 lata.. byłam tam pierwszy raz........

W innej wielkiej była na 3 lata co najmniej tylko raz

Ot i taka ze mnie kobieta...

Ale do ogrodniczych nie trzeba mnie namawiać i dwa razy mówić

Że sie to mi przytyło.... a taka fajną sukienkę mam ...

Hanka.... Wróć z powrotem.....

Oj tam sie przytyło... w pralni się skurczyła
Mala_Mi 23:03, 17 cze 2013

Bogdzia - piwonia śliczna.... ma dobą cenę i jak widać kwitnie już w następnym roku.... muszę znów odwiedzić Pana bylinowego Podoba się mi... też sobie kupię Pomiędzy kulki bukszpanowe posadzę... będzie pięknie mam nadzieję, że jeszcze ma....

Basiu - moje ogrodowe chyba i tak muszę wyrzucić.. bo jak sadziłam serby to horti były jako patyki, serby takie małe... a dziś poszłam obejrzeć i tylko stwierdziłam do M "Mój bosze.....busz..... "
A pole manewrów flanki prawej na lewą się ograniczyły ...
Za rok oddaję chyba pół ogrodu dobrym ludziom
Kondzio 23:08, 17 cze 2013

ja pierwszy hi hi hi
JulkAd 23:14, 17 cze 2013

asc napisał(a)

Oj tam sie przytyło... w pralni się skurczyła

Aniu, bo to dowiedzione, że w lecie kurczy się od słońca, jak się suszy, a w zimie od mrozu
Madzenka 23:25, 17 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

nie ... nawet ja !!! wiem ... parkuje siem ... wysiada ... (dobrze zamknąć bumek bo ja raz nie zamknęłam i Adamo nie zauważył - szczęśliwie poza Adamo też nikt nie zauważył) ) ...
więc wysiada ... zadziera łeb i patrzy na kolor i poziom ... zapisuje (bo przy pierwszych drzwiach zapomina ) ... karteczkę wkłada do kieszeni tudzież portfela i spokojnie ... bezstresowo uprawia shoping ... w przeciwieństwie do uprawiania mimo woli zielonych uprawianie shopingu potrafi zdołować miast wynieść w niebiosa ...
wracając wyjąć karteczkę i spokojnie odjechać bo znalezienie bumka to pikuś ...

noooooooooo

chyba że karteczka z poprzedniego ....

i poprzedniego ... i tak kilka razy shopingu też jest w kieszeni ... portfeli itd ... no wtedy to znów Pan Pikuś

Jest na to sposób - robię zdjęcia poziomu po dacie fotki poznam kiedy parkowlam
Iza skopiuj tę uwagę do kajecika
Anek a wiesz, że z tobą i Iza bym się wybrała na baskie zakupy!!!
Madzenka 23:27, 17 cze 2013

Ania piwonia w kulkach będzie jak z Chfsh
danuta_szwajcer 23:50, 17 cze 2013

U mnie tak gorąo, ze spac nie idzie ale bym wskoczyła do tego basenu Twojego Ładna masz kokoryczke a ja nie wiem czemu lubie wszystko w ogrodzie co niebieskie Pozdrawiam
Mala_Mi 07:43, 18 cze 2013

Kondzio - Twój gumowy ogród z czasem też sie przestanie rozszerzać.. jak sukienka

Marzenka - ze mną zakupy to koszmar.. marudzę już po 5 przymiarce, a po 10 uciekam ze sklepu
A Iza zamarudzi, że się zmęczyła chodzeniem Dwie marudy... nie wytrzymasz

Danuś - też lubię niebieski

Julka - masz jeszcze kilka sadzonek niebieski dzwonków , jak mowa o niebieskim to przypomniałam .. przecież szukałam niebieskiego i żółtego. .. ale karton był za mały

To na foto na dole po lewej....

Bogdzia 08:01, 18 cze 2013

Co to jest to niebieskie? I o jakiej piwonii pisze Marzenka?Piwonia w kulkach?Miłego dnia.
Mala_Mi 09:05, 18 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Co to jest to niebieskie? I o jakiej piwonii pisze Marzenka?Piwonia w kulkach?Miłego dnia.

To niebieskie to dzwonki skupione.. dostałam sadzonki i się rozrastają aż miło Są śliczne

Marzenka dała mi inspirację na nową rabatę... foto gdzieś było u mnie... ale ja zapisałam tylko sobie co tam rośnie, a fotki nie zapisałam... wiec odszukanie zdjęcia będzie trudne... ogólnie kulki bukszpanowe luzem rozrzucone po rabacie, a pomiędzy były posadzone piwonie trawach i takich tam różnościach....