Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 08:04, 18 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nie zasnęłabym bez wizyty na O
Bogdziu widzimy się w sobote

Kofam, kofam, kofam

Miło mi ze się usmiechnęłaś , taki mały zart Ci zrobiłam. Będe w sobotę u Danusi i oczywiscie sie zobaczymy.Więc do soboty.
Bogdzia 08:06, 18 cze 2013

GorAna napisał(a)
Taniec bociani wyśmienity
Pozdrawiam

Ja byłam nim zachwycona ale szkoda że nie odtańczył go jak byłam bliżej bo zdjecia byłyby dużo lepsze.Miłego dnia Aniu.
Bogdzia 08:08, 18 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Piekne zdjęcia tych bocianowPozdrawiam

Danusiu miłego dnia zycze.
Mala_Mi 08:21, 18 cze 2013

Fajne dziewczyny to i fajny taniec boćka godowy Może che partnerkę zmienić Kto o boćka by lepiej nie zadbał jak Bogdzia

A piwonii tej sobie nie kupiłam Tylko dal Ciebie brałam, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że piwonie pojedyncze maja tyle uroku.... i po deszczu nie leżą Wiosną u Podstolca kupiłam już 3 pojedyncze
LITTLE MEDICINE MAN
foto ze strony Allegro p. Podstolca gdzie kupowałam rośliny, w tym roku jeszcze nie kwitły ... chociaż dużo roślin mi się zmarnowało z powodu choroby i zostawieni ich na upale w woreczkach, to piwonie przeżyły i są coraz ładniejsze Podobna kolorystycznie do twojej

anna_g 09:42, 18 cze 2013

Bogdziu miłego dnia
Margarete 10:27, 18 cze 2013

Witaj Bożenko,
na bieżąco nie jestem bo twój wątek zasuwa do przodu że trudno nadążyć. Ale kilka stron do tyłu i juz prawie wszystko wiem , boćki "umyte" - widziłam, wierszyk o naszej Marzence - czytałam. Pozdrawiam cię, dzieki że do mnie zagladasz. Nasz wyjazd sobotni jak najbardziej aktualny. Wieczorkiem zadzwonie to umówimy sie dokładnie co do godziny o której ruszamy.
Buziaki ode mnie i pozdrowienia od mamy.
Przetacznik 17:33, 18 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Ha ,co za zdjęcie! NIesamowite!, jak dobrze, że się rozglądasz Bogdziu tak uważnie i zawsze coś niezwykłego dla nas wypatrzysz : )
rozajerycha 18:05, 18 cze 2013

Troszkę nadrobiłam by również zachwycić się robaczkami ich intymnym życiem ,wiewiórką w brzózce,ptaszkami i kwiatami .
Oj cudowne to wszystko i ten wierszyk z Różowym Kapelusikiem ...
Pozdrawiam,tulę
M
Bogdzia 18:31, 18 cze 2013

asc napisał(a)
Fajne dziewczyny to i fajny taniec boćka godowy Może che partnerkę zmienić Kto o boćka by lepiej nie zadbał jak Bogdzia

A piwonii tej sobie nie kupiłam Tylko dal Ciebie brałam, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że piwonie pojedyncze maja tyle uroku.... i po deszczu nie leżą Wiosną u Podstolca kupiłam już 3 pojedyncze
LITTLE MEDICINE MAN
foto ze strony Allegro p. Podstolca gdzie kupowałam rośliny, w tym roku jeszcze nie kwitły ... chociaż dużo roślin mi się zmarnowało z powodu choroby i zostawieni ich na upale w woreczkach, to piwonie przeżyły i są coraz ładniejsze Podobna kolorystycznie do twojej

to doklejam moja i porównajmy.

Troche się różnią ale obydwie ładne.Gdyby ten bociuś chciał u mnie zamieszkac to ptasiego mleka by mu nie zabrakło ale one podobno pod lasem nie lubią i nie ma na czym gniazda założyc a i łąk też nie ma więc nie mam szans.
Bogdzia 18:32, 18 cze 2013

anna_g napisał(a)
Bogdziu miłego dnia

Aniu dziń się pomału kończy ale jeszcze Ci zyczę miłego wieczoru. Zobaczymy sie u Danusi bo wiem ze będziesz.