Jak przyjemnie
Wszystko można by cytować.
Bardzo mi się podoba kompozycja pod drzewem z host i traw. Ładnie rozjaśnia. Jaka to hosta? Lubię te niebieskie z dodatkiem bieli. Bo ona bardziej niebieska niż zielona?
Też sierpówki mają u ciebie raj
Próbowałam siać fenkuł ale coś nie e chce u mnie rosnąć.
Koper daje radę, to prawda.
Ten w warzywniaku robi za tło dla lawendy
Muszę jeszcze wypróbować lubczyk, on też ma fajne baldaszkowate kwiatostany. Była nawet szansa bo na przytarasowej miałam mnóstwo siewek. Tyle że to już bardziej masywna roślina i bardziej w plecki by się nadała.
Dzięki Lidka
Zrobiłam zdjęcia moim Silverkom. Też nie mam pewności, czy to one, bo wydają mi się zbyt limonkowe, zwłaszcza na początku. Ale może tak ma być, nie mam porównania z innymi hortensjami.
U mnie nudy , agapant jeszcze nie zakwitł więc nie mam sie czym pochwalić ,więc chociaż jedną nowośc pokażę
Dalię mam i ja! tadam
miała byc Arabska Noc a jest po prostu bordowa,ale w sumie podoba mi się. Chyba sie nawet zmuszę ,żeby ją spróbować przezimować. Tylko za wysoka do donic. Na celowniku mam lawendową Franz Kafka.Niska ,fajna
Też przyszłam popatrzeć, bo mam te hortensje. Właśnie u Justyny kiedyś podziwiałam ten zwarty kwiatostan, myślałam, że moje takie biedne, a ty mówisz, że u niej to inna odmiana
Moje mają właśnie taki luźniejszy kwiat jak u ciebie. Ładnie uchwycilas przebarwienia na zdjęciu.
A mogłabyś zerknąć u mnie, czemu moje mają plamy na liściach? Wrzuciłam 2 dni temu ich zdjęcie.