a to jeszcze zakupy, jakie zrobiłam przy okazji zakupów jedzeniowych na święta-nie mogłam się powstrzymać ;p
ale już chyba nic więcej nie kupię, no może jedynie hosty jeszcze wezmę
...świątecznie zakwitł czekoladowy kosmos...zdjęcia nie oddają właściwego koloru...jest bardzo ciemnobrązowy...ścięłam do drugiego piętra...bardzo wyrósł,chyba się zagęści.
Do mnie przyleciały dziś pierwsze dwa samce zięby i stado szpaków. Jeden był tak głodny że przegonił nawet kwiczoła od jabłka ale chyba uznały ze tu za zimno i gdzieś odleciały. Miłego dnia Wszystkim zycze.
Fajna zabawa z tymi gifami tylko za mało jest mozliwości uzycia gotowych elementów ale i tak się świetnie bawię. Mnie kiedys statyw ukradli i zdjęcia robiłam z ręki ale pewnie trzeba będzie pomyslec o kupnie nowego. Lubię robic nowe rzeczy i uczyc sie czegoś nowego więc jak tylko Ania powiedziała o tym programie to sie za niego wzięłam sprawdzic jak to można wykorzystac i jest troszke zabawy. Z liliami masz super pomysł , ja zrobiłam dwa gify z liliami ale wykorzystałam ten sam efekt. Brak mi gotowych efektów .Co do podpisów to rzeczywiscie łatwo szybko i przyjemnie można je robic.Tam jest jeszcze mozliwośc podwajania osób czy innych elementów, nanoszenia np gwiazdek , można trochę się pobawic.