nie w obi, a w biedrze dużo tańsze są za fikusa tego większego dałam 11 zł, a za beniaminka-bonsai 8zł
a beniaminki muszę sobie nawet też zerwać do ukorzenienia, bo facet co nam robi schody to powiedział, że te 2 największe mi zabierze i przez to mniej za schody weźmie
teraz też ukorzeniam sobie fiołki afrykańskie, ale na razie jeszcze za krótko i nie widzę jeszcze nowych listków! no ale może później Wy się wybierzecie do nas to pewnie do tego czasu już będą jeszcze mam takiego fajnego kwiatka nie wiem jak się nazywa, kupiłam go za 5 zł, ale ładnie się rozrasta, muszę go przesadzić i wyjdzie mi pare sadzonek, to też Ci mogę dać, jak chcesz-tak wygląda, tu mam go razem z prymulkami:
a tak wygląda sam:
i zastanawiam się nad azalią, tą co mam w domu, bo ona już przekwitła i puszcza ładne gałązki i tak się zastanawiam, czy ich nie oderwać i nie spróbować ukorzenić?!
Kochani wróciłam późno.. i rozkłada mnie jakaś grypa, albo inne coś..... zdycham. Rano zrobiłam fotki.. ale przed wyjazdem nie zdążyłam wrzucić... i sorki, ale nie mam sił zajrzeć do Was... tylko jastrzębia musiałam zobaczyć
W krokusach było tyle pszczół, że szok... po dwie w jednym kwiatku.. jeden bzyk tylko było słychać.
To pokazywałam ale widać kolejne rządki... każdy rzadek miał być inny.... ale nie zawsze się kupi co się kupiło
Nie moge pracowac i cieszyc sie wiosną w ogrodzie to chociaż leżąc patrzę sobie na piekną begonie na parapecie a w ogródku już wiosna i to zdjęcia z dzisiejszego dnia:
Ewa a może tego cisa dać zamiast tego pierwszego bukszpana pod oknem, tego bukszpana bardziej do przodu wyciągnąć. Pod ścianą dać hortensje - pewnie ze trzy by się zmieściły, a pod nimi kolorowe żurawki, jakąś w czerwonym intensywnym odcieniu i limonkowym. Bo masz teraz tam kolor głównie zielony
I może tego bukszpana z pomonikiem bardziej do przodu wyciągnąć bo tam z tyłach to troszkę zaginął.