Halo Halo Aga ale praca wre u Ciebie ja to w ogrodzie zaczynam muszę też pomyśleć o glebogryzarce tylko czy ona nadaje się na kamienie z gliną u mnie ziemi na 3-5 cm dalej to już tylko kilof
a z jakich okolic jesteś ?
Pozdrawiam wiosennie
Aga, no oszczędzę tą głowę jednak. WIdziałam żal za grzechy i wyrzuty sumienia w oczach
Byłam w mrówce, ceny bylin 10 z groszami za małe doniczki. Trawy - ok. 12 zł za małe doniczki. Widziałam duży zbyt na tuje i podobne żywopłotowe. Ogólnie ceny mało atrakcyjne i mały wybór.
Nie chcę mieć na sumieniu, ale może jednak warto.
Witaj. Glebogryzarka chyba nie podoła kameniom. Zaglądnij na mapę ogrodów w lewy dolny róg tuż przy granicy niemieckiej, tam mnie namierzysz.
Marzena, nie pamiętam nazwy, postaram się odszukać. Kupowałam jesienią w Aldiku. Posadziłąm 3 takie placki, ale coś mi w tym roku wyjątkowo dużo zżarło i mam tylko jeden
Horti jeszcze na pewno się nie przyjęła. To trochę trwa, listki wypuściła, a czy korzonki, to się okaże pod koniec lata. Jak włożysz patyki z pączkami do wody, to też wypuszczą listki, ale korzeni raczej nie. Ja mam od Wielkanocy w domu gałązki w wodzie i lipa ma już spore liście, a graby już padły.
Mam nadzieję, że spotkamy się w Karpaczu. Na razie się nimi opiekuj starannie