Dziękuję wszystkim za życzenia i również wszystkiego dobrego w 2017r
impreza udana bardzo, ja po 4 poszłam spać jedzenia zostało, cały tydzień będę dojadać
aaaa.Kiedyś Magnoli wstawiła fotki właśnie tej molini w naturze.myslalam wtedy o niej ale ona podobno bardzo nieporządek jest....Muszę gdzieś znaleźć tę rozmowę...
W tym roku przesadzałam Arabellę sadzoną w 2012 i korzenie były duże, szpadlem zrobiłam dziurę tak ok 40-50cm i z każdej strony poobcinałam korzenie, od spodu też a kopałam na głębokość szpadla. Zrobiłam z niej 2 małe i jedną dużą sadzonkę - była już późna jesień więc dopiero wiosną się okaże czy wszystkie przeżyły.
Kochane dziewczyny, bardzo dziękuję za życzenia!
Wszystkiego co najlepsze w 2017 roku! Spełnienia marzeń, zdrowia, siły i wytrwałości oraz samych doskonałych pomysłów ogrodowych .
Nie wiem czy chodzi Ci o kolor czy formę, bo mnie interesuje i to i to
U mnie ładnie wygląda kostrzewa, wciąż niebieska, żurawki w kolorze nadal, naparstnice są zieloniutkie, stipa powiewa, owsica wciąż ładna, ice dance tak samo... jak się uda to zrobię Ci zdjęcia.
Jeżówki mam obskubane już z nasionek, ale ja lubię wygląd zimowy bylin i nie przeszkadzają mi zaschnięte i połamane pędy