Na te donice z fiberglasu zachorowałam. Mają idealny jasnoszary kolor pasujący do kostki granitowej Te były boskie.. Niesamowite kształty
strasznie długo mnie nie było, co nie znaczy że nie podczytywałam , co dzieję się na forum. Nie da się wszystkiego nadrobić, ale wszystkie Was gorąco pozdrawiam. Czasu mało ale w lipcu mam nadzieję nadrobię zaległości. Cudne miałyście spotkanie, zazdroszczę Wam i ślę dla wszystkich buziaki. Troszkę zdjęc z ogrodu zostawiam. Polu, w krótkim czasie takie zmiany u Ciebie. Wszystko piękne po metamorfozach. Dużo pracy, ale warto było. Pozdrawiam serdecznie i różyczkę zostawiam.
Tu już spokojniej
czesc Kondziu znowu! zakupy zrobiłeś piękne! ale z czym innym przyszłam (tylko się nie obraź) avatarek Ci zrobiłam weź no sobie zmień, bo tak pięknie tu wyglądasz
....dziewczyny to jakiś szyfr?....co to 59 tyś? albo coś tyle kosztuje albo ktoś tyle wygrał?
Co mówisz Irenko??
Zgłasza się wielbicielka kotów. Nie mam szans żeby nadrobić zaległości, pozdrawiam i zostawiam coś miłego, pewnie masz takiego.
trochę koloru Pomarańcz dla Marzenki ..... czerwony dla Sylki ..... a i ten zielony kusi ..... fantastiko