Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Marta7 20:23, 18 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
A to takie malutkie zakupy dzisiejsze

Ewuś fajne zakupy zrobilaś,kokoryczkę mam już parę lat i bardzo ją lubię jest śliczna-lubi trochę cienia,dyptana też kupilam tej wiosny,rośnie mi w doniczce,jednym słowem mamy jednakowe gusty
Pozdrawiam serdecznie
Ewa4 20:32, 18 kwi 2013

yolka napisał(a)
jestem z rewizyta. Mikołajek też by u mnie pasował na rabate z zielononiebieskimi liśćmi, u mnie nigdzie nie mogę spotkać siewek

Tak jak Kaśka mówi z biedronki za 2,30 i sa 3 szt
Ewa4 20:43, 18 kwi 2013

Marta7 napisał(a)

Ewuś fajne zakupy zrobilaś,kokoryczkę mam już parę lat i bardzo ją lubię jest śliczna-lubi trochę cienia,dyptana też kupilam tej wiosny,rośnie mi w doniczce,jednym słowem mamy jednakowe gusty
Pozdrawiam serdecznie

Martuś ja dzis posadziłam na działce co będzie zobaczymy mam juz dosyć sadzenia w garażu i stwierdzam że już cebulek żadnych nie kupuję a te ostatnie to odejżałam z ogr.i tak je wziełam.
Wolę sadzic na jesieni cebulki bo odrazu w ogrodzie a te wiosną to zawsze ryzyko tak jak w tym roku długo śnieg wszystko wypuszczało a nigdy więcej .
Ewa4 20:45, 18 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
Yolka, u mnie w biedronce są na tym stoisku z bylinami

Tam je kupiłam .
yolka 20:56, 18 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

Tam je kupiłam .

jutro lece do biedronki. dzieki wam. pozdrawiam
Ewa4 22:50, 18 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
Dobry
I doczekałaś się swojego pana? Pewnie na najbliższe dni zginiesz trochę z O. żeby nacieszyć się trochę mężem i pewnie masz masę spraw do załatwienia, bo czekalas z podjęciem decyzji na m. Chociażby nowe autko
Pozdrawiam :*

M wrucił po tylu dniach wreszcie spokojnie spałam .Kasiulek auto drugie tez już mam tylko mi jeszcze M musi troszkę dołożyc i odbieram będzie kuferek większy i do szkółki po iglaki hahaha
anna_g 23:00, 18 kwi 2013

Fajne zakupy Ewa Ja dzisiaj sadziłam biedronkowe lilie, liatry, jeżówki i różę z lidla - ha ha ha - niezłe mamy "centrum ogrodnicze" Cebule lilii w większości dobrze wyglądały (tak na moje oko) co do jednej (lilii) mamm tylko wątpliwości - ale wsadziłam - zobaczymy wyrośnie to świetnie, nie to trudno...
Pozdrawiam serdecznie. Wyśpij się spokojnie
Ewa4 23:02, 18 kwi 2013

no i pewnie sobie jutro nie popracuję w ogrodzie bo właśnie pada deszcz a na piątek tez zapowiadali no ale pikowanie czeka .
renatamama3 12:37, 19 kwi 2013

U mnie pogoda ok chodź mniej słonecznie niż wczoraj.W niedzielę byłam na giełdzie samochodowej i tam lilie były po 10 zł 6 sztuk ,można było wybierać było 8 rodzai .
Debra 17:58, 19 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

M wrucił po tylu dniach wreszcie spokojnie spałam .Kasiulek auto drugie tez już mam tylko mi jeszcze M musi troszkę dołożyc i odbieram będzie kuferek większy i do szkółki po iglaki hahaha

O jak fajnie, że już jest Pan Domu
Gratuluję własnego autka - teraz będzie w ogrodzie dużo więcej roślin zapewne. Ja uwielbiam takie wyprawy do szkółek po rośliny.