Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Milka 10:32, 18 kwi 2013

O kurcze, ja sobie też kupię ten patent!
Madzenka 15:05, 18 kwi 2013

Dkładnie mam takie samo cudo. Wsypuję 7 łyzeczek Magicznej siły, napełniam wodą i podłączam szlauf i heja po ogrodzie
Magda70 15:15, 18 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Gośku i Madzenko.. Dzięki za namiary .. Kuknijcie czy to jest to .. Bo tak mi wygląda ,że tak.. Są tu też magiczne siły , więc nic tylko sobie zamówić

http://www.fungichem.pl/dozownik-substral-magiczna-sila.html

Hah! A ja dziś w obi magiczna siłę widziałam i chciałam wziąć ale dozowników nie było ...
gierczusia 17:37, 18 kwi 2013

A tak a propos to fungichem ,( w tym linku do sklepu internetowego ) to jest miejsce gdzie mają Owadofos na opuchlaki
gierczusia 18:36, 18 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Hah! A ja dziś w obi magiczna siłę widziałam i chciałam wziąć ale dozowników nie było ...

Dozownik w necie ok 10 z ... I magiczna też 10-12 z.. Plus przesyłka...
JulkAd 20:34, 18 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Julciu .. A co ta cudeńko ??.. Tak Ci go w sklepie polecili ,czy już go ktoś stososwał i sprawdzony ??
U mnie trawniczek wygrabiony ale póki co czekam na przenosiny rabat i cała robota stoi.. Ale potem sobie odbiję .. Przynajmniej mam taką nadzieję

Buziaki ślę

Gdzieś wyczytałam, że Danusia polecała.....nie pamiętam, w którym wątku
JulkAd 20:37, 18 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Właśnie zobaczyłam mojego wytęsknionego pomocnika od spraw mordowania , a raczej pochłaniania larw opuchlaków .., bo ja z jednej strony domu mam opuchlaki( bo tam terytorium jasczurkę nie sięga .., a z drugiej strony miałam ... Miałam ich kilka , dopóki moja awatarowa jaszczurka ich nie zeżarła.. .. Mieszka w drewutni (.. Wynajmujemy jej lokum za tysiaka miesięcznie ....) a tak serio , to jak ją dziś zobaczyłam , to się mega ucieszyłam , no bo mogła się gdzieś przeprowadzić.. Szkoda ,że mam baniaty sprzęt ale pozowała dzielnie .. Nawet po ogonie pozwoliła się pokilać

L

eeeetam, pewno ze strachu dała się pokilać, no chyba, że się odwdzięczyła za M3
bociek 20:38, 18 kwi 2013

Helol. Jestem w posiadaniu rzeczonej konewki do Magicznej sily juz ze dwa-trzy lata i uwazam, ze jest to absolutnie rewelacyjny wynalazek, ktory kazdy szanujacy sie ogrodnik powinien miec jako i szpadelek do kancikow Jak mam podlewac Florovitem to zamiast bawic sie z konewka leje florovit do ustrojstwa i heja.

JulkAd 20:42, 18 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dkładnie mam takie samo cudo. Wsypuję 7 łyzeczek Magicznej siły, napełniam wodą i podłączam szlauf i heja po ogrodzie

A ja dozownik kupiłam w ubiegłym roku z innym nawozem, więc jak wsypię magiczną siłę to mogę też wykorzystać?....u mnie to się konewka nazywało i też się pod węża podłączało....i nawet rymnęłam
JulkAd 20:45, 18 kwi 2013

bociek napisał(a)
Helol. Jestem w posiadaniu rzeczonej konewki do Magicznej sily juz ze dwa-trzy lata i uwazam, ze jest to absolutnie rewelacyjny wynalazek, ktory kazdy szanujacy sie ogrodnik powinien miec jako i szpadelek do kancikow Jak mam podlewac Florovitem to zamiast bawic sie z konewka leje florovit do ustrojstwa i heja.

Boćku a skąd wiesz ile wlać i na ile wystarczy?