Anemon lub jak kto woli zawilec, też ucieszył, że jest.
Szkoda Twoich pszczółek ale w tv mówili że tak wszędzie jest, zima była za długa. Na pocieszenie przynosze Ci jedna pszczółkę ale bardzo pracowitą.
Ania ciekawa jestem czy będą w takim kolorze... ja kupiłam podobne, też miały byc w takim o okazały się bardzoooo mocn rożowe ale o cudnym zapachu dlatego unikneły wywalenia na kompost
Kto mi powie jak to się nazywa ??? Takie ma listki
Aniu, przesyłam wiosenne pozdrowienia.
Wiosna!!! Anito piękna wiosna u Ciebie !! Obejrzałam dziś cały Twój ogród ponownie i podziwiałam róże ! Ach masz tyle słonecznych miejsc do obsadzenia ! Zazdroszczę ja raczej na hortensjach i hostach muszę sie skupić bo słonecznych miejsc już nie mam do obsadzenia pozdrawiam M
Ja wczoraj też rozrzucilam trochę kompostu na warzywnik i też planuję humus - zakupiłam takie coś http://www.humusactive.pl/ - u Kapiasów w zeszły piątek - myślała o granulowanym oborniku ale jak humus to już nie obornik (chyba???) Miło u Ciebie Sebku - a kompozycje piękne - nie przepadam za bratkami (choć śliczne z nich pysie) ale te twoje kolorystyczne połączenia sprawiły że też bym takie kompozycje chciała Dzięki za te śliczności
Witaj Aniu, brawo, sporo się napracowaliście, ale zmiany będą widoczne już w tym roku i będzie satysfakcja sasanka od Ciebie wygląda tak samo jak ta na zdjęciu Pozdrawiam!
Aniu pozdrawiam dzisiejszym tulipankiem