Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

AniaK 20:10, 16 kwi 2013

yolka napisał(a)
śliczne masz kwiatuszki

Dziękuję, tylko ciągle mi mało i już myślę co jesienią dosadzę, żeby następnej wiosny jeszcze ich było więcej
Myślę o Twojej rabacie, tylko czasu brakuje żeby przysiąść i coś skrobnąć
AniaK 20:12, 16 kwi 2013

martaibartek napisał(a)
Aniu jestem w szoku, że u ciebie już tulipanki i hiacynty. Piękne wiosenne zestawienia!!!

Wystarczyło kilka dni ciepła i proszę jakie cuda się dzieją. Bodziszki już też wypuściły listki, więc muszę się pospieszyć z przesyłką, może jutro się zbiorę, dam Ci znać.
AniaK 20:21, 16 kwi 2013

zuza12 napisał(a)
Aniu, witam Cię wiosennie.
Podziwiam Twoje rozsady. Ja niestety jeszcze chyba do tego nie dorosłąm i kupuję gotowe na ryneczku.
Widze, że wiosenne słońce wszystkim dodaje energii. Moje wiosenne sprzatanie ogrodu idzie troche wolniej niz u Ciebie ale zawsze małymi krokami do przodu.
Pozdrawiam

Jeszcze mi się chce robić rozsady, ale jak potem przychodzi do pikowania i nie ma miejsca, to też sobie myślę, ach po co
Ważne, że sprzątanie idzie do przodu, lepiej wolno i nie przemęczać się, ja to chcę za dużo, tylko potem ledwo się ruszam
jagoda99 20:24, 16 kwi 2013

Wpadam zagladam nie zawsze pozdrawiam ha ha
pieknie pieknie
pozdrawiam
AniaK 20:53, 16 kwi 2013

Od wczoraj rozkwitły żonkile, pokazały się pąki nowych spóźnionych tulipanków, pąki na drzewach powoli pękają, dzieje się...

AniaK 21:03, 16 kwi 2013

Dzisiejszy dzień poświęciłam na cięcie lawendy i róż, fajnie mieć dużo lawendy, ale po cięciu takiej ilości i sprzątaniu po cięciu, człowiek się zastanawia czy na pewno aż tyle być musi

Pozdrawiam wszystkich
mpietryt 00:01, 17 kwi 2013

AniaK napisał(a)
Dzisiejszy dzień poświęciłam na cięcie lawendy i róż, fajnie mieć dużo lawendy, ale po cięciu takiej ilości i sprzątaniu po cięciu, człowiek się zastanawia czy na pewno aż tyle być musi

Witam, szukam doświadczonych w uprawianiu lawendy chciałabym posadzić szpaler wzdłuż podjazdu. Widziałam, że masz piękną lawendę, jaką odmianę polecasz?
mpietryt 00:04, 17 kwi 2013

AniuK , szukam doświadczonych w uprawianiu lawendy chciałabym posadzić szpaler wzdłuż podjazdu. Widziałam, że masz piękną lawendę, jaką odmianę polecasz?
beta 08:37, 17 kwi 2013

Aniu....znokautowana się czuję Twoimi zdjęciami...pięknie....a to ostatnie zdjęcie to teraz robione?
popcorn 08:47, 17 kwi 2013

Aniu boska wiosna!! cudne kwiatuchy!

k.