Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Milka 12:18, 16 kwi 2013

Powodzenia w konkursie
Joasia 12:20, 16 kwi 2013

Sebek, cudne to wszystko!
Jezeli nauka idzie Ci tak, jak ogrodnictwo, to o Twoje sprawdziany mozemy byc spokojni!
Same 6 pewnie?
PS Gdybys kiedys chcial, zeby ktos z UK Cie zaadoptowal, to ja i moj maz (i nasz ogrodek) jestesmy chetni! Mialbys 2 mlodsze siostry, a w ogrodzie dalabym Ci wolna reke
barbara_kraj... 12:28, 16 kwi 2013

Joasia napisał(a)
Jezeli nauka idzie Ci tak, jak ogrodnictwo, to o Twoje sprawdziany mozemy byc spokojni!
Same 6 pewnie?
PS Gdybys kiedys chcial, zeby ktos z UK Cie zaadoptowal, to ja i moj maz (i nasz ogrodek) jestesmy chetni! Mialbys 2 mlodsze siostry, a w ogrodzie dalabym Ci wolna reke

Ho, ho, ho! Przyszłość Sebka coraz jaśniejsza Byle nie miał kłopotu z nadmiarem wyboru, gdzie i co!
Evchen 12:39, 16 kwi 2013

Sebciu, pozdrawiam wiosennie Śliczne kompozycje wiosnenne - jak zwykle zresztą
zawitka 12:59, 16 kwi 2013

Seek ,witaj ale u ciebie juz wiosna piekna Pozdrawiam ciepł i wiosennie
anna_g 13:38, 16 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Planuję w tym roku poszaleć z nawozami - tymi organicznymi jak i mniej - zacznę od rosahumusu i rozsypania kompostu na rabaty bylinowe. Planowałem już rozsypać ten kompost w marcu, ale nie wyszło

Ja wczoraj też rozrzucilam trochę kompostu na warzywnik i też planuję humus - zakupiłam takie coś
http://www.humusactive.pl/ - u Kapiasów w zeszły piątek - myślała o granulowanym oborniku ale jak humus to już nie obornik (chyba???)
Miło u Ciebie Sebku - a kompozycje piękne - nie przepadam za bratkami (choć śliczne z nich pysie) ale te twoje kolorystyczne połączenia sprawiły że też bym takie kompozycje chciała Dzięki za te śliczności
Sebek 20:19, 16 kwi 2013

Selly napisał(a)

Nie jestem do końca w temacie... z czego masz ten etap wojewódzki ?

Konkurs z marketingu - Najlepsze Zajęcia z Przedsiębiorczości. W czwartek jedziemy na rozstrzygnięcie konkursu do Krakowa - będziemy rozwiązywać tzw. Case Study, a potem je prezentować. Najlepsza grupa dostanie indeksy na uczelnię
Sebek 20:21, 16 kwi 2013

Joasia napisał(a)
Same 6 pewnie?

No właśnie z tą nauką nie tak łatwo i przyjemnie, ale jakoś daję radę A z UK kusząca propozycja
Sebek 20:24, 16 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Ja wczoraj też rozrzucilam trochę kompostu na warzywnik i też planuję humus - zakupiłam takie coś
http://www.humusactive.pl/ - u Kapiasów w zeszły piątek - myślała o granulowanym oborniku ale jak humus to już nie obornik (chyba???)
Miło u Ciebie Sebku - a kompozycje piękne - nie przepadam za bratkami (choć śliczne z nich pysie) ale te twoje kolorystyczne połączenia sprawiły że też bym takie kompozycje chciała Dzięki za te śliczności

Z nawozami organicznymi trudno przedobrzyć, ale na pewno się da - trzeba zachować odpowiednie odstępy czasowe

Pozdrawiam wszystkich zaglądających - dzisiaj ogarnąłem "angielki" - aż miło popatrzeć na taką spulchnioną ziemię A jutro przyjeżdżają bukszpany
Gardenarium 22:14, 16 kwi 2013

Sebciu, ja dziś uganiałam się po centrach ogrodniczych caluśki dzień od 10 tej. Opuściłam chłopaków zostawiając ich z robotą, a sama udałam się na przyjemną przejażdżkę.

Było świetnie i mam co robić wreszcie, Wicio ogarnął w tym czasie staw, (został w kozie) i ograbił ulicę.

Ja też dziś przycinałam róże jak wróciłam.

Na Twoim miejscu bym się zastanowiła nad funkcją naczelnego ogrodnika w Bristolu
Będę miała gdzie jeździć

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies