też na jesień sobie posadziłam, już nie mogę się ich doczekac
astry uwielbiam, ale szkoda mi je ścinac do wazonu, kupuję na bazarze do wazonu, a w ogrodzie zostawiam
Zbysiu wszytkiego naj....(wpis co sobie chcesz)... z okazji urodzin..... buziam mocno...... a rodzina bałwankowa z piesiem wymiata....... Wasze z Hanią wierszyki jeszcze bardziej..
Witaj alinak ! Masz piękny ogród i te azalie śliczne !!! Ja też zastanawiam się jakie zrobić kompozycje na balkon i przed dom Już wiosnę pomalutku czujemy nosem hihihi
Bardzo ładne kompozycje zwłaszcza te dwie ostatnie czy pamiętasz jak nazywają się te rośliny?
A to moje kwiatuszki
Zdrówka dobrego, słonka pięknego na długie jeszcze lata
bys tak mógł siedziec w swoim leżaku chocby do końca świata.
Kwiatki niech pachną w Twoim ogrodzie, ptaszki niech pięknie spiewają,
wnusia niech biega z szczęśliwą babcią , buziaki niech ciagle Ci dają.
Waligóra się starzeje......... tak jak my wszyscy...równo i tyle samo..... wiec z okazji kolejnego roczku życzę by starzał się piękniej i by mógł przybierać w latach do ponad setki
Zdrówko Waligóry I Twoje też
Grażynko dziękuję za herbatkę i jeszcze ta gałązka bzu... jestem zachwycona Bzu nie posiadam, ale sąsiadka ma dwa krzewy to zawsze sobie powącham. Uwielbiam bez, zawsze mi się kojarzy z imieninami mojej mamy Zofii. Na 15 maja zwykle kwitnie.
wyglądam za okno co chwilę . szukam promyków słońca a tu sypie i sypie . mam dośc postanowiłam w odwecie za pogode , wpaść w deprechę nie odwołalnie aż do pierwszego słońca .
rehabilitacja po narciarskim upadku zakończona powodzeniem i co tu teraz robic . chyba .....jade na narty .
albo .......