Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 21:40, 13 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Jakie łądne te bratki! Też mam granatowe, ale miniaturki
pozdrawiam!

Ja też lubię miniaturki, miałam kiedyś i teraz wszędzie rosną, tak pięknie się wysiewają
Bogdzia 22:03, 13 kwi 2013

Obejrzałam krokusy i bratki. Ty duże kupiłaś a ja te drobne. Może się porozsiewają. Kiedyś kupiłam granatoew to tak się rozsiewały ze pół wsi je miało.Pozdrawiam elizko.
zuza12 22:39, 13 kwi 2013

Ja chyba jutro wybiorę się po bratki, bo pierwsze, które kupił M przemarzły. I tak jak Ty bede miała dylemat z kolorem.
eliza3 22:46, 13 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Obejrzałam krokusy i bratki. Ty duże kupiłaś a ja te drobne. Może się porozsiewają. Kiedyś kupiłam granatoew to tak się rozsiewały ze pół wsi je miało.Pozdrawiam elizko.

Chciałabym, aby się rozsiały, lubię jak wyrastają w różnych miejscach i cieszą oczy. Ja też kupię chyba jeszcze drobne, bo są wyjątkowo wdzięczne i długo kwitną. Bratki są kochane, bo przymrozków się nie boją i to jest ich dużą zaletą.
Pozdrawiam ciepło Bogdziu.
eliza3 22:48, 13 kwi 2013

zuza12 napisał(a)
Ja chyba jutro wybiorę się po bratki, bo pierwsze, które kupił M przemarzły. I tak jak Ty bede miała dylemat z kolorem.

Jest tak duży wybór kolorów, że dla każdego coś miłego, na pewno coś wybierzesz, przyjdę jutro zobaczyć jakie wybrałaś.
Pozdrawiam i do jutra.
Welka 09:06, 14 kwi 2013

Witam!
Krokusy i bratki cudne, żółty aż miło "daje" po oczach. Jak dobrze się dziś chodzi po wątkach, bo w końcu po tej zimie są jakieś kolory
Pozdrawiam
magdziam 17:04, 14 kwi 2013

Witam wiosennie

eliza3 18:16, 14 kwi 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Krokusy i bratki cudne, żółty aż miło "daje" po oczach. Jak dobrze się dziś chodzi po wątkach, bo w końcu po tej zimie są jakieś kolory
Pozdrawiam

Doczekaliśmy się w końcu wiosny. Teraz jak ruszymy w ogród to tylko ciemność nas do domu zagoni
Pospacerowałam dzisiaj po moim i wiele pracy mnie czeka, a wydawało się, że to mały ogródek i wszystko szybciutko oblecę
eliza3 18:18, 14 kwi 2013

magdziam napisał(a)
Witam wiosennie

Dziękuję za krokusiki, akurat białych nie mam, muszę to nadrobić jesienią
eliza3 19:02, 14 kwi 2013

Wiosna w tym roku opóźniona, więc rośliny się spieszą i szybko chcą nadrobić stracony czas. Ja też wykorzystuję ten krótki czas, aby troszkę skorzystać z darów natury.
Jak co roku piję sok z brzozy, przed chwilą podstawiłam słoik, wieczorem będzie prawie pełny... na zdrowie !
Najpierw dziurka i słomka

a potem kap, kap do słoika