Obejrzałam krokusy i bratki. Ty duże kupiłaś a ja te drobne. Może się porozsiewają. Kiedyś kupiłam granatoew to tak się rozsiewały ze pół wsi je miało.Pozdrawiam elizko.
Chciałabym, aby się rozsiały, lubię jak wyrastają w różnych miejscach i cieszą oczy. Ja też kupię chyba jeszcze drobne, bo są wyjątkowo wdzięczne i długo kwitną. Bratki są kochane, bo przymrozków się nie boją i to jest ich dużą zaletą.
Pozdrawiam ciepło Bogdziu.
Witam!
Krokusy i bratki cudne, żółty aż miło "daje" po oczach. Jak dobrze się dziś chodzi po wątkach, bo w końcu po tej zimie są jakieś kolory
Pozdrawiam
Doczekaliśmy się w końcu wiosny. Teraz jak ruszymy w ogród to tylko ciemność nas do domu zagoni
Pospacerowałam dzisiaj po moim i wiele pracy mnie czeka, a wydawało się, że to mały ogródek i wszystko szybciutko oblecę
Wiosna w tym roku opóźniona, więc rośliny się spieszą i szybko chcą nadrobić stracony czas. Ja też wykorzystuję ten krótki czas, aby troszkę skorzystać z darów natury.
Jak co roku piję sok z brzozy, przed chwilą podstawiłam słoik, wieczorem będzie prawie pełny... na zdrowie !
Najpierw dziurka i słomka