Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:19, 13 lut 2013

Do góry
beta napisał(a)
Aniu:-)

gapa ze mnie do kwadratu...ale mam nadzieję życzenia od gapy przyjmiesz?

a więc Kochana spełnienia najskrytszych marzeń, dużo, dużo miłości i powodzenia w realizacji najśmielszych planów

Beatko..dzięki wielki, a śliczna róża..Twoja, z ogródka?
W cieniu - zacieniona 19:16, 13 lut 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Bogusiu, tulipanek na 806 już stronę

Widzę, że wysiewy i nasadzenia są rozpoczęte. Nasiona hibiskusa miałaś swoje? Nie wiedziałam, że tak szybkie są wschody
Zebrałam swoje,hibiskusa kupiłam w ubiegłym roku...ale wzeszły na razie tylko białe...czekam jeszcze na tego różowego...dziękuję za ż yczenia.
W cieniu - zacieniona 19:11, 13 lut 2013

Do góry
Bogusiu, tulipanek na 806 już stronę

Widzę, że wysiewy i nasadzenia są rozpoczęte. Nasiona hibiskusa miałaś swoje? Nie wiedziałam, że tak szybkie są wschody
To właśnie tu 18:54, 13 lut 2013

Do góry
Jolu, poniedziałkowy irys żółty, co prawda nie odmianowy, ale też piękny.

ogrodoweimpresjejolki 18:48, 13 lut 2013

Do góry
jotka napisał(a)

Mira, a gdzie jest powiedziane, że kartkę trzeba zrywać przed ósmą

ale już jest cd. irysów

Dobrze, że przed ósmą , co prawda wieczorem, ale zaliczam kartkę .

Widzę, że ten tydzień należy do irysów.
By nie zaburzać kolejności poniedziałkowy Iris pseudacorus wkleję w moim wątku.

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:47, 13 lut 2013

Do góry
Aniu:-)

gapa ze mnie do kwadratu...ale mam nadzieję życzenia od gapy przyjmiesz?

a więc Kochana spełnienia najskrytszych marzeń, dużo, dużo miłości i powodzenia w realizacji najśmielszych planów

Mój kawałek raju II 18:43, 13 lut 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)

.

Aniu, teraz go kupiłaś?

z miesiąc temu
Mój kawałek raju II 18:42, 13 lut 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Ania piękny czysto biały, M je bardzo lubi ale w zeszłym roku wybrała sobie takie coś

Zbyszek czy to zaślaz?
Dla odmiany czas na zmiany... 18:26, 13 lut 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Beata ja u Ciebie jestem codziennie ale śladu nie zostawiam Co do gotowców.... ja lubię malować te kółka , tylko mnie myślenie nad roślinami zajmuje 2 tygodnie a Danusi 2 minuty Najbardziej to lubię kształty rabat wytyczać bo to jest proste hahahha
... rośliny, roślinami ale i tak ważne są ścieżki, obrzeża, dodatki.... Mnie się na przykład szaleńczo podobają łączone powierzchnie w ogrodach angielskich... te kółka trawiaste wyznaczone np.: obramowaniem z cegieł....

Gosia jak lubisz kółka malować to może malniesz coś i u mnie?...ja właśnie mam problem z wytyczeniem linii (zresztą nie tylko z tym)...mnie też się podobają te angielskie wykończenia i akcenty ceglane, ...będę miała ścieżki z cegiełek w warzywniku

Gosia coś tam nabazgrałam

Żywopłotki cisowe. 18:26, 13 lut 2013

Do góry
z pierwszą wizytą bez kwiatka nie wypada
ochy i achy oraz pytania będą przy następnych

ogrodoweimpresjejolki 18:14, 13 lut 2013

Do góry
mira napisał(a)
no dobrze, dobrze po 13-tej tez ok

a ołownik pikękny - niestety nie na nasze warunki przynajmniej moje

Mira, ja jestem z pokolenia co to można było dopiero po 13-ej wtajemniczeni wiedzą

Szkoda, że tak dużo pięknych roślin nie na nasze warunki.Właśnie przeglądam zdjęcia z wojaży do ciepłych krajów

Mój kawałek raju II 18:01, 13 lut 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
.

Aniu, teraz go kupiłaś?
Ogrodowy spektakl trwa ... 17:58, 13 lut 2013

Do góry
mira napisał(a)
ponieważ zrobiła się okazja jubileuszowa to wstawiam ogrodowiskową hotrensje którą kupiłam własnie z rekomendacji ogrodowiska

mam 2 krzaczki - jeszcze małe

i ławkę angielską znalazłam i mnie cieszy

jesienna róża

Jeszcze ja: a więc bardzo podobnie. Ja szukałam ogrodów angielskich. I hortensji co nie przemarzają. A ławka już była tylko dopełnieniem.

Pozdrawiam w tę Uroczystość.

W kamiennym kręgu od początku 17:57, 13 lut 2013

Do góry
Dzięki za odwiedziny
Z tymi tulinanami to jest tak; co roku wykopuję tylko część, zazwyczaj tą rabatę na której zaczynają się robić mniejsze , natomiast te na których najbardziej mi zależ wykopuję corocznie i jak to z bzikiem bywa dokupuję po kilka sztuk nowych odmian Mam ich ok 50
Oto kilka z nich

Ogrodowy spektakl trwa ... 17:50, 13 lut 2013

Do góry
Witaj Mira jestem pod wrażeniem aż dech zapiera baaaaaaaaaaaaaaadzo mi się podoba a ławka prześliczna p s chyba mam taki sam stolik
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:28, 13 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)

Ale mi ten bez zapachniał, naprawdę . To jest siła sugestii.

Zastanawiałam sie czy to nawet nie jest Twój bez.. też tak pod siatką rośnie i też takie masz

Dobrze myślisz , właśnie tego bzu sadzonkę Ci dałam.

Ha, ale ze mnie detektyw - inwektyw

Za to szukając kuponu rabatowego na nasiona znalazłam opakowanie z moich krokosomii Luciferków... Kuponu rabatowego za to nie znalazłam....
W ogrodzie już kilka kwiatków oczara rozkwitło.. szkoda, że tylko żółty zakwitnie, czerwony kiepsko zniósł przesadzanie.. i nie będzie kwiatków.

To moje zimujące krokosomie.. opakowanie z cebulek Kupione w jakimś markecie. U nas są one w każdym

Aniu nawet dziś zrobiłam wypad do Łodzi i byłam w kilku, nigdzie nie było, wogóle nic ciekawego nie ma , podstawowe nasionka i kwiaty które już wszyscy chyba mają.Nawet nawozu do trawy nie mogę kupic , nie wiem czy jeszcze za wcześnie na takie zakupy? wprawdzie nawozy malutkie były ale ja potrzebuję ze trzy worki po 25 kg to nie będę kupowac paczek po 1 kg.
Rododendronowy ogród II. 17:22, 13 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Historia odnalezienie opakowania u mnie.... to opakowanie z moich Luciferków.... z piekła rodem... w każdym markecie tej firmy sprzedają cebulki.

U mnie w żadnym markecie nie widziałam cebulek z tej firmy a jej marketów też nie ma. Tak łatwo jest kupic tylko w Rzeszowie.
W cieniu - zacieniona 17:10, 13 lut 2013

Do góry
Wschodził dwa tyg., -biały hibiskus...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies