kitek81
23:32, 04 kwi 2013

Aga, jeszcze raz dziękuję, ze poświęcasz swój czas na mój ogród-doceniam to bardzo :*
co dwie głowy, to nie jedna, a fajnie tam móc podyskutować o pewnych rozwiązaniach
cieszę się, że nareszcie coś ruszyło z tym planem
jutro pokażę mężowi, zobaczę, co on na to powie
chociaż i tak pewnie da mi wolną rękę
no ale też ma prawo się wypowiedzieć 
teraz nic, tylko ustalać konkretne roślinki, zrobić listę i wybrać się na zakupy, jak już podłoże sobie przygotujemy
ale się cieszę, tylko niech ta wiosna w końcu przyjdzie !!!!!!!!
teraz zmykam do wyrka spać, bo po 5 pobudka, więc, żeby nie było problemu ze wstaniem, ale weekend za pasem, więc wtedy będę dalej pisać i rozmyślać nad planem
qrcze, szkoda, że mi neta w pracy zabrali, bo bym była na bieżąco-ale może to i dobrze, bo papiery na biurko rozłożone i muszę je skończyć do poniedziałku, a tak to przez O. pewnie bym nie dała rady, a roboty brać do domu nie mam zamiaru
to przepraszam, ale uciekam !
spokojnej nocy i do następnego poklikania
chociaż pewnie nie będę mogła zasnąć, bo będę myślała
co dwie głowy, to nie jedna, a fajnie tam móc podyskutować o pewnych rozwiązaniach

cieszę się, że nareszcie coś ruszyło z tym planem

jutro pokażę mężowi, zobaczę, co on na to powie

teraz nic, tylko ustalać konkretne roślinki, zrobić listę i wybrać się na zakupy, jak już podłoże sobie przygotujemy

ale się cieszę, tylko niech ta wiosna w końcu przyjdzie !!!!!!!!
teraz zmykam do wyrka spać, bo po 5 pobudka, więc, żeby nie było problemu ze wstaniem, ale weekend za pasem, więc wtedy będę dalej pisać i rozmyślać nad planem

qrcze, szkoda, że mi neta w pracy zabrali, bo bym była na bieżąco-ale może to i dobrze, bo papiery na biurko rozłożone i muszę je skończyć do poniedziałku, a tak to przez O. pewnie bym nie dała rady, a roboty brać do domu nie mam zamiaru

to przepraszam, ale uciekam !
spokojnej nocy i do następnego poklikania

chociaż pewnie nie będę mogła zasnąć, bo będę myślała