Ewuniu
My kobiety to siła narodu hahaha żadnym glinom i kamieniom się nie damy
|Hortensje będę próbować dostałam od koleżanki 3 na dobry początek
a to 18-letnia Klementynka zadumana co tu się dzieje?
Hej ho Diana
Dzięki za poradę przy link wkleiłam napisz proszę czy to działa jedno pytanko nie mogę sobie poradzić technicznie wchodzę na forum posty wpisuję siebie i nie mogę wejść pisze znaleziono frazę i koniec co robię źle? Babunia haha pomału ale dałyśmy radę pod góre tak się cieszyła na wszystko ale miała wylew i jest leżąca z totalną demencją szkoda kwiatek -czyż nie śliczny to mój wnusio Olaf lat 4 jest rozbrykany jak źrebak olala
Pozdrawiam wesoło mimo śniegu w koło
kochane koniki Thomson i Kordelas
To ja też róże różowe.. bo tej chyba nie mam.. jedną podejrzewam o podobną, ale i tak ja wyciepię... rozrasta się i kłuje niemiłosiernie... te ładniejsze
Grażynko-ten Rh zapisałam na razie do kajetu mam już plany na przyszły rok i chciałabym móc chociaż je zrealizować a po drodze wszystko co mi leży na sercu zapisuję
Madżenko- dobra przepowiednia
Dziewczyny- też sprawdzałam że od środy na plusie, to chyba się troszkę wiosennie zrobi
Przez weekend zostawiam moje azalie, bo będę buszować u innych na inspiracjach z Gardenii
Nie wiem czy można w tym miejscu, ale chciałem polecić wam sklep Lilie wodne,w tym roku mają wszystkie nowości żurawkowe np. serię malarzy "Picasso" "Renoir" i inne. Wiele odmian mają jako jedyni w Polsce więc warto zakupić.
Aniu dziękuję i za odpowiedź w sprawie lilii
Nie miałam do tej pory azjatyckich, bo nie pachną...ale mnie skusiły...po dwie pakowane za dwa zł z hakiem...