Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Welka 18:06, 22 mar 2013

Bratki, ranniki, krokusy - raj dla moich oczu
Pozdrawiam
Urszulla 18:46, 22 mar 2013

Zgadzam się. Ja też poluję na pierwsze wiosenne bratki do donic
danuta_szwajcer 19:18, 22 mar 2013

a To kupione czosnki w donicach mam nadzieje, ze nic im nie bedzie? i daja rade poczekac? trzymam w chlodnym pomieszczeniu

a to moja pierwsza w życiu wysiana werbena patagońska mysle, że dobrze wygląda ?
AgnieszkaW 19:30, 22 mar 2013

Bratki urocze, czosnki w jakim kolorze? Werbena - zazdroszczę troszkę, bo ja nie mam. Będziesz miała śliczną rabatkę z tą werbeną, dołóż jeszcze traw i bedzie super. Serdecznie pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:52, 22 mar 2013

Czosnki kupilam niebieskie dwa ten olbrzymi, mniejszy niebieski i biały a z trawami to ciagle sie obawiam , ze u mnie wymrozi mi te trawy a Ty Agnieszko masz doświadczenie moze mi cos polecisz? juz jedną mam zapisaną ,miskant zembrinus, u Marysi ma się dobrze, podobają mi się rozplenice.
bogumila 19:55, 22 mar 2013

Bardzo zdrowo wyglądają te czosnki,na pewno będziesz zadowolona.
AgnieszkaW 20:01, 22 mar 2013

Ja mam rozplenice i nic im sie nie dzieje, poza suszą, która często u mnie występuje latem (brak nawadniania), nie przykrywam ich na zimę niczym i żyją. Miskanta zebrinusa mam, ale w zacisznym miejscu, mam też miskanta morning light, tylko ten wymaga u mnie podlewania od czasu do czasu. Tak naprawdę trawy będę kupowała w tym roku, ale jeszcze nie wiem, które, cały czas myślę nad kompozycją. Pozdrawiam cieplutko
grazyna 21:58, 22 mar 2013

Jaki cudny jest ten czosnek, ale miałaś Danusiu szczęście
danuta_szwajcer 07:46, 23 mar 2013

Bogusiu[/[b] Grażynko dziekuje, tez sie ciesze , ze udalo mi sie je zakupic bo nie mam w ogrodzie

Agnieszko bede myslec nad trawami z czego ucieszy sie moja serdeczna kolezanka, która mi duzo pomaga a zawsze mnie namawia na trawy.
danuta_szwajcer 07:53, 23 mar 2013

U nas dziś piękne słonko świeci ale przy mrozie prawie -10C i sniegu tyle co nic to tylko koszmar dla ogrodu( wczoraj słuchałam naukowca od pogody i niestety nie będzie ciepło u nas, z powodu lodu, który jest nad nami i musi się stopic, a to może byc aż do konca kwietnia. Pomimo wszystkiego miłej soboty życze) Nic nie zmienimy tylko musimy cierpliwie czekac az przyjdzie w maju lato