Chi chi Dobrze, że jesteś! Jestem właśnie po lekturze Twojego tekstu o narzędziach - najlepszy! A wiesz czyje bajki przygowałam sobie do czytania dla dzieci podczas Świąt? Wiesz Justynko dzieki ze jesteś. Mój tekst o narzędziach nie był pisany do konkursu. Gdybym do niego pisała to byłoby posprzątane i przestrzegałabym wyznaczonych reguł tzn najwyżej 20 zdjec i 5 postów. Ja wszystko zrobiłam inaczej bo chodziło mi tylko o zart a nie wygraną. Jeśli Ci sie podobało to się cieszę- bardzo.Moje bajki ? już dawno ich nie pisałam i to był przypadek że wogóle zaczęłam pisac je na Ogrodowisku. Nie podchodzę do nich poważnie to też takie małe zabawki dnia codziennego , raz o tym ,raz o czymś innym. Myślę że chyba niewielu osobom się podobają bo np nie mają żadnych zgłoszeń ,,Lubie to" ale nie to jest najważniejsze. Teraz o Twoich ptaszkach bo byłam u Ciebie i widziałam że są do rozpoznania.Jedno rozjaśniłam i wychodzi mi że to chyba zieba jer bo te rudości na piersi to do niej powinny należec, również czeny łepek a na drugim które powiększyłam jest chyba zwykła zieba -kolor piersi i jasne plamy na skrzydłach, no chyba ze aparat zmienia kolory to też mogłby byc jer ale nie wydaje mi sie. Może teraz Mariusz bedzie chciał powiedziec swoje zdanie. Jesteś Hip hip hurrrra... na pierwszym zięba jer, a na drugim samczyk zięby. Wszystkiego najlepszego w nadchodzące Święta.
Chi chi Dobrze, że jesteś! Jestem właśnie po lekturze Twojego tekstu o narzędziach - najlepszy! A wiesz czyje bajki przygowałam sobie do czytania dla dzieci podczas Świąt? Wiesz Justynko dzieki ze jesteś. Mój tekst o narzędziach nie był pisany do konkursu. Gdybym do niego pisała to byłoby posprzątane i przestrzegałabym wyznaczonych reguł tzn najwyżej 20 zdjec i 5 postów. Ja wszystko zrobiłam inaczej bo chodziło mi tylko o zart a nie wygraną. Jeśli Ci sie podobało to się cieszę- bardzo.Moje bajki ? już dawno ich nie pisałam i to był przypadek że wogóle zaczęłam pisac je na Ogrodowisku. Nie podchodzę do nich poważnie to też takie małe zabawki dnia codziennego , raz o tym ,raz o czymś innym. Myślę że chyba niewielu osobom się podobają bo np nie mają żadnych zgłoszeń ,,Lubie to" ale nie to jest najważniejsze. Teraz o Twoich ptaszkach bo byłam u Ciebie i widziałam że są do rozpoznania.Jedno rozjaśniłam i wychodzi mi że to chyba zieba jer bo te rudości na piersi to do niej powinny należec, również czeny łepek a na drugim które powiększyłam jest chyba zwykła zieba -kolor piersi i jasne plamy na skrzydłach, no chyba ze aparat zmienia kolory to też mogłby byc jer ale nie wydaje mi sie. Może teraz Mariusz bedzie chciał powiedziec swoje zdanie.
Chi chi Dobrze, że jesteś! Jestem właśnie po lekturze Twojego tekstu o narzędziach - najlepszy! A wiesz czyje bajki przygowałam sobie do czytania dla dzieci podczas Świąt? Wiesz