Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 19:02, 11 lut 2013

Kochani tyle życzeń, że nie wiem co mam napisać, by nie wypadło sztywno i głupio .....
cieszę się, że jesteście... wirtualni, a jednocześnie prawdziwi przyjaciele...... nie ukrywam, że z Wami jest dużo łatwiej borykać się z dniem codziennym, bo tu nie chodzi tylko o kwiatki. Mam wrażenie, że często te nasze ogrody są pretekstem do obcowania z drugim człowiekiem... a kwiatki to taki wspólny mianownik w ludzkich relacjach.... Dziękuje za ten wspólny mianownik.... za piękne kwiaty, za miłe słowa, za pamięć i za to że jesteście.
Ciastka nie mam żadnego by Was poczęstować, jak wiecie w sprawach kulinarnych jestem zacofana... więc dla każdego coś dobrego zostawiam

Basia_1987 19:16, 11 lut 2013

Aniu Twoje kwiatki słodsze od ciasta można się nimi nasycić bardziej niż ciachem.
kaisog1 19:21, 11 lut 2013

Wszystkiego naj naj Aneczko! Buziaczki przesyłam i..... konewkę

zbigniew_gazda 19:21, 11 lut 2013

Ciekawe jaki jest wspólny mianownik z liczby 3395 - bo tyle jest nas użytkowników he he he.
Aniu prezencik wstawiłaś śliczny.
Mala_Mi 19:38, 11 lut 2013

Finka......... dzięki.... pierwsza przybiegłaś... i to z takim cudnym bożykwiatkiem........ co zrobić by urosłą taka piękna kępa.. mój ledwo dycha...

Zbysiu - ależ ognista czerwień... cudny....... a goście już byli....

Gierczusia -

Irenko - oby się spełniło...... i miny nie kwasiło ... lelija ognista jak amarylis Zbysia

Gabrysiu - Tobie też wszystkiego najlepszego

Pszczółka - karmimy wybrane ptaki, a reszta się sama karmi... bo skuteczna w działaniach..... trza się nauczyć bycia krogulcem, bo inaczej jest się tylko wróbelkiem pożartym przez silniejszych... lekcja życia.....

Bogdzia i W - i ja cmokam Was mocno, bardzo mocno i dzięki za info o złotogłowach I za śliczne lilie........ I za życzenia wierszem spisane.....

Eliza3 - (muszę nickami, bo się Ele pomylą...)..... dzięki i nawzajem.... czy to śniedek???? Ładny

Renatko - żółta róża śliczna... ogólnie zauważyłam, że żółty kolor nie jest zbyt popularny w naszych ogrodach... ale ja go lubię

Małgosiu - sama nie wiem czy wolę tę różę (a tak powinien wybrać ogrodomaniak) czy tego przystojniaka Obawiam się, że młody jakby zobaczyło do kogo idzie z życzeniami to by zwał... i tyle bym go widziała

Sebuś - ja już tak na urodziny to się nie cieszę.... jedyny pozytyw, że pod tym pretekstem mogę coś sobie kupić do ogrodu....... dziś padło na martragony...

Teresko - nieprzygotowana i bez kwiatka.... ja ciągle jestem nieprzygotowana, ale to chyba nie o to chodzi

Agatko - oj chciałoby się chciało by Twoje życzenia się spełniły.... a przynajmniej troszkę z tego.. Piękna piwonia..... i taka już dorodna w objętości....

Aniu - dzięki za życzenia..... i za ciekawie przedstawiona różę.... w bańce mydlanej........długo się przyglądałam czy to szklana kula czy bańka ....

Zeta - dzięki za kwiatuchy w moim stylu.. tę werbenke bym z miłą chęcią już wydłubała z tej rabaty.... jutro sieje swoją...... Sebek pisał, że posiał..... a ja mam nasionka od Danusi

Ula - dziękuję Cudna azalia..... jak patrzę na azalie, to mi sie moja przypomina...... taka piękna była i ją załatwiłam...ot ogrodnik do d..y bo nawet trudno nazwać mimo woli

Basiu
- na moja chandrę, to ta wóda z barku wcale nie jest takim głupim pomysłem...... dzięki za piwonię....

Małgośka...... a jak mi nasika do tej konewki to co??????? Albo odpływ wody zatka????? Na drugie jest sposób..będziemy lać zimna wodę I przyznam się że wolałabym go bez tej konewki

Zbysiu - wspólny mianownik dla wszystkich w takim razie dla wszystkich to 3395..a podzielne przez 1, 5 , 7, 679, 485

I moja azalia co jej już nie ma... kwitła pięknie 2 razy w roku

Edi00 19:55, 11 lut 2013

Aniu, jeszcze ja!!!
Życzę Ci kobietko słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy. Życzę niebanalnych przygód, radosnych spotkań, wiosny w sercu, ciepłych wspomnień, miłych gestów oraz radości z najdrobniejszych przyjemności aż do późnej starości

Pszczelarnia 19:59, 11 lut 2013

asc napisał(a)
Kochani ... więc dla każdego coś dobrego zostawiam

Ania, ściskam! Jesteś niesamowita i to wiesz. Ja mówię, głoszę i potwierdzam.
Życzę zdrowia i zdrowia, i zdrowia. Niech Ci optymizmu nie brakuje. I naszego towarzystwa też nie, bo piszesz, że dobrze Ci robi ono.

Manifest ogrodowy nam zapodałaś.
Madzenka 20:02, 11 lut 2013

Anulo kochana życzę Ci dzisiaj z nami zabawy do samego rana
aga_k 20:09, 11 lut 2013

Aniu, wszystkiego najlepszego życzę Ci przede wszystkim zdrówka, zadowolenia oraz spełnienia marzeń

Krys 20:19, 11 lut 2013

Aniu i dołączam się do życzeń urodzinowych,nie zmieniaj się !