Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Pszczelarnia 20:03, 11 lut 2013

kwiatholandii napisał(a)
Przyjechały foteliki. Ostateczna lokalizacja będzie pod brzozami. Narazie czekają pod daszkiem. Mogą wydawać się ogromne, ale sa w sam raz

...teraz musze tylko uszyć do nich szare poduchy i będę miała przystanekprzy pieleniu pod drzewkiem

Miodzio to nic w porównaniu z tymi cudeńkami .
kwiatholandii 20:26, 11 lut 2013

Pszczółko, miodzio uwielbiam. Teraz będę sie zajadała nim na tych cudeńkach
Magda70 20:34, 11 lut 2013

ach te foteliki...
Enya73 11:46, 12 lut 2013

Moniko! Wszystko super, najbardziej mebelki mi się podobają Szczęściara z Ciebie, że masz tak fantastycznych Teściów

Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami? I czy możesz jeszcze 3 osoby dopisać do listy rezerwacyjnej na wspólny obiad ? Będę ja, Ania i mój M

Pozdrawiam serdecznie
kwiatholandii 11:56, 12 lut 2013

Anita, po wstępnej kalkulacji będzie conajmniej 17 osób, więc zamówię na 20 z mozliwościa powiększenia stolika Bardzo się cieszę, że tak duża grupa będzie
Enya73 12:51, 12 lut 2013

Super, dzięki, do miłego zobaczenia. Tylko napisz mi, w którym miejscu i o której spotykamy się na Gardenii. I do jakiej knajpki potem idziemy ?
kwiatholandii 14:04, 12 lut 2013

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piszę w sprawie obiadu po Gardenii

Dzwoniłam do restauracji aby zarezerwować stół Z powodu tego, że jest to czas targowy, ponad 15 osób w naszej grupie i dodatkowo sobota, zostanie skomponowane menu, czyli skrócona karta, żebysmy nie musiały czekać 1,5 godziny na dania. Dodatkowo musze wpłacić 300 zł zaliczki zwrotnej. Do końcowego rachunku doliczane jest 10% za serwis. Czyli przypuszczam, że jakieś 5 zł od osoby.

Musimy więc ustalic konkretna godzine i liste obecności . i czy Odpowiadaja Wam te warunki, bo jeżeli nie to zmieniamy miejsce.
kwiatholandii 14:05, 12 lut 2013

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piszę w sprawie obiadu po Gardenii

Dzwoniłam do restauracji aby zarezerwować stół Z powodu tego, że jest to czas targowy, ponad 15 osób w naszej grupie i dodatkowo sobota, zostanie skomponowane menu, czyli skrócona karta, żebysmy nie musiały czekać 1,5 godziny na dania. Dodatkowo musze wpłacić 300 zł zaliczki zwrotnej. Do końcowego rachunku doliczane jest 10% za serwis. Czyli przypuszczam, że jakieś 5 zł od osoby.

Musimy więc ustalic konkretna godzine i liste obecności . i czy Odpowiadaja Wam te warunki, bo jeżeli nie to zmieniamy miejsce.
Magda70 14:41, 12 lut 2013

Mnie odpowiada...dostosuję się i nie będę marudzic

Na obiadku będę sama bo przyjadę z mężem i córcią ale oni zostawią mnie po targach i zajmą się sobą
smska 16:52, 12 lut 2013

Ja tez sie dostosuje