Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 20:32, 11 lut 2013

kraania napisał(a)
Zeta u mnie też zima na całego. I już się wcale z niej nie cieszę . Dołączyłam też do zaszczytnego grona posiadaczy ciemierników z Biedronki. Kupiłam dzisiaj trzy sztuki Łącznie mam 5, bo 2 już rosną w ogrodzie.

No to gratuluję zakupu a ja dzisiaj kupiłam bluszcze długaśne drobnolistne do wiosennych i letnich kompozycji na taras .....hm tylko donic jeszcze nie mam
Dwie noce spędzilam na necie ...ale te donice co mi sie podobają mają kosmiczną cenę .....jadę pod koniec tyg do wawy bo będę w Radomiu moze polecisz jakies sklepy ogrodnicze z fajnymi donicami w wawie??
Gabrysia_ 20:37, 11 lut 2013

Wrzuć fotkę tych bluszczów,ja szukam na siatkę ogrodzeniową
A z donicami mam tak samo
Zeta 20:39, 11 lut 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Wrzuć fotkę tych bluszczów,ja szukam na siatkę ogrodzeniową
A z donicami mam tak samo

Gabi ale ja myślę że te bluszcze to domowe takie hihi
Ja je kupiłam do donic przy wejściu ale zimowac będę w domu
A na ogrodzenie to zwykła hedera helix sie nadaje ja mam takie posadzone pod sosnami i pną się po drzewach
Gabrysia_ 20:41, 11 lut 2013

Ja własnie dzisiaj wpadłam na pomysł z tym bluszczem
Musze się osłonić od ulicy
kraania 20:45, 11 lut 2013

Zeta napisał(a)

Zeta u mnie też zima na całego. I już się wcale z niej nie cieszę . Dołączyłam też do zaszczytnego grona posiadaczy ciemierników z Biedronki. Kupiłam dzisiaj trzy sztuki Łącznie mam 5, bo 2 już rosną w ogrodzie.

No to gratuluję zakupu a ja dzisiaj kupiłam bluszcze długaśne drobnolistne do wiosennych i letnich kompozycji na taras .....hm tylko donic jeszcze nie mam
Dwie noce spędzilam na necie ...ale te donice co mi sie podobają mają kosmiczną cenę .....jadę pod koniec tyg do wawy bo będę w Radomiu moze polecisz jakies sklepy ogrodnicze z fajnymi donicami w wawie??

Zeta nie ma pojęcia gdzie w W-wie można kupić fajne donice. Do tej pory oglądałam tylko w marketach budowlanych. Hmm... pomyślę to dam Ci znać. Nie wiem czy u Tomaszewskiego na al. Krakowskiej może są? i obok jest też centrum ogrodnicze więc moze tam? Ale tylko zgaduję. Zakupy donic dopiero przede mną. Jadąc z Radomia do W-wy będziesz przejeżdżać koło mnie...
Zeta 20:45, 11 lut 2013

Mala_Mi 20:46, 11 lut 2013

Zeta napisał(a)

Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało?

Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam

Mój Żon nie umie pralki włączyć.... Ale za to gotuje coś za coś....

Jakby ich tak zmixować to taki M umiałby wszystko i gotować i pranie robić ehhhhh marzenia

Cofam, cofam i nadrabiam...... czasu mało to i mało sie udzielam forumowo...ale kuligu zazdroszczę...... na śnieg nie narzekaj.....bo lepszy śnieg o tej porze niz jego brak.........
Ale chciałam o czymś innym..... mój ani gotuje, ani pierze Ale jajecznicę smaży i jajka na miękko gotuje
Zeta 20:48, 11 lut 2013

kraania napisał(a)

Zeta nie ma pojęcia gdzie w W-wie można kupić fajne donice. Do tej pory oglądałam tylko w marketach budowlanych. Hmm... pomyślę to dam Ci znać. Nie wiem czy u Tomaszewskiego na al. Krakowskiej może są? i obok jest też centrum ogrodnicze więc moze tam? Ale tylko zgaduję. Zakupy donic dopiero przede mną. Jadąc z Radomia do W-wy będziesz przejeżdżać koło mnie...

Haha a ty mieszkasz gdzieś po tej stronie Warszawy to nawet nie wiedzialam
Kogo by tu zapytać o te donice ? Do tomaszewskiego napewno pojadę bo on ma donice i to centrum przed nim też znam jak coś wynajdziesz ciekawego daj znać prosze
Zeta 20:49, 11 lut 2013

asc napisał(a)

Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało?

Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam

Mój Żon nie umie pralki włączyć.... Ale za to gotuje coś za coś....

Jakby ich tak zmixować to taki M umiałby wszystko i gotować i pranie robić ehhhhh marzenia

Cofam, cofam i nadrabiam...... czasu mało to i mało sie udzielam forumowo...ale kuligu zazdroszczę...... na śnieg nie narzekaj.....bo lepszy śnieg o tej porze niz jego brak.........
Ale chciałam o czymś innym..... mój ani gotuje, ani pierze Ale jajecznicę smaży i jajka na miękko gotuje

Ania no widzisz to już coś ...mój jak gotował jajka to wystrzeliły do sufitu....ale jak mnie nie ma świetnie sobie radzi.....pewnie przy mnie tylko tak udaje
kraania 21:01, 11 lut 2013

Zeta napisał(a)

Haha a ty mieszkasz gdzieś po tej stronie Warszawy to nawet nie wiedzialam
Kogo by tu zapytać o te donice ? Do tomaszewskiego napewno pojadę bo on ma donice i to centrum przed nim też znam jak coś wynajdziesz ciekawego daj znać prosze

Po tej, po tej Mam bliżej do Radomia. Jak sobie coś przypomnę to dam Ci znać na pewno.