Dziękuję Ewo , wzajemnie, a co do -jak pisać to myślę że jeśli chodzi o 1 stycznia czyli święto to pisze się z dużej, a rok nowy jako rok to chyba z małej, ale nie jestem pewna,zresztą dla mnie liczy się przesłanie ...
Witajcie i dziękuję za odwiedziny, obiecałem fotki z miasta więc wklejam ale odpowiem wieczorem gdyż teraz chyba nie dam rady. U nas jeszcze całkiem świątecznie
Anitko, dzień dobry - fajne zdjęcie, zwłaszcza tło mi się podoba. I to dalej z ptakami -owocami też fajne.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku (własciwie nie wiem czy to pisac Nowy Rok czy nowy rok).
Pozdrawiam serdecznie i dzieki za Twoje wytrwałe odwiedziny
Na mojej azalii pojawiły się takie zmiany. Co to jest?
a co z tym ???? nie mam zielonego pojęcia niepasuje mi to na żadne objawy chorobowe. jeszcze nie spotkałem takich liści nigdzie a zaram podobają mi się na niej zawiązane pączki kwiatowe na wieszchołku prawdziwy kiść z kilku pączków bajka więc tak sobie myśle głośno tylko że może została rośłinka przekarmiona ?????
To i ja się przedstawię. Mam na imię Inka i mam 6 lat. Moja "mama" twierdzi, że jestem najukochańszym, najśliczniejszym i najbardziej rozpieszczonym stworzeniem na ziemi
Tak wyglądałam jak miałam zaledwie 8 tyg.
Witaj Aniu... Powalił mnie na kolana Twój ogród... Ta różnorodność roślin, ich zestawienia... To mój klimat... Jak ja kocham takie ogrody, są cudowne, takie pełne uroku... I to oświetlenie w ogrodzie, piękne zdjęcia... Mówisz, że w tak krótkim czasie stworzyłaś tak cudowne i urokliwe miejsce... Musi w Tobie być niesamowicie dużo siły... Gratuluję ogrodu, domu... I jeśli pozwolisz, będę częstym gościem Twojego zakątka...
Miło mi, że nie tylko ja mam zamiłowanie do takiego wszystkiego po trochu ..... ale takim lisek chytrusek..wszystko chcę mieć
Żółto niebieskie podrzuciłam na innych wątkach a u siebie nie.. poprawiam się... wiosna żółto-niebieska