Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 09:26, 13 gru 2012

Do góry
Dziś do stadka sikorek dołączyło stadko wróbli

Przyglądają się nieśmiało, gdy sikorki jedzą. Widać jakaś hierarchia u nich też obowiązuje.

Jeden odważny robi podchody. Przysunął się bliżej.

Hyc! Udało się. Reszta dalej tylko patrzy.

A pod karmnikiem... cała banda wcina resztki Muszę zabrać sprzed karmnika stolik i krzesełka, bo nie mam jak podglądać tego co na dole. Ledwo coś ustrzeliłam.

Wersja mini mini 09:22, 13 gru 2012

Do góry
stychaz napisał(a)

a tymczasem przygotowania do wiankowania trwają i w tak zwanym między czasie zrobiłam na próbę takie cuś

Wybaczcie Dziewczyny za falstart ale musiałam zobaczyć jak długo klei się coś takiego aby od razu oszacować ile czasu zostanie mi jutro na pogaduchy

Oszszsz Ty passskudo! Trenowałaś wcześniej, dlatego wczoraj taka wyluzowana byłaś, a ja się miotałam pomiędzy kiczem a sautee Dzięki za wszystkie pomysły i czuwanie nad moim dobrym gustem
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 09:13, 13 gru 2012

Do góry
Dorzucę jeszcze kolejny wianek. Baza wianka z witek brzozowych, którego wykonanie pokazywałam w swoim wątku.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:11, 13 gru 2012

Do góry
Irenko,prześlicznie.....wspaniale to zrobiłaś.....dla dzieci cudeńko z reniferkiem i aniołkami i ładna kolorystyka......a ten czerwony na drzwi taki gruby i fajnie dobrany....czerwień, biel i zieleń to jest to. Czy teraz uwijesz następne...... tak można w nieskończoność

A z okazji 300 składam życzenia

Pszczelarnia 09:10, 13 gru 2012

Do góry
Dzisiaj na kolorowo - górska łąka dla Was.
Grembosiowo 09:04, 13 gru 2012

Do góry
Stary ogród pod pierzynką:

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:04, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Justynka we własnej osobie ze szlagierem wiankowania

Ten był niesamowity!!! Zwala z nóg! Justyna - rewelacyjny pomysł! A jakie wykonanie!
Pamiętaj o przepisie na ciasto

śliczny widziałam wcześniej baaardzo podobny tylko bez bombeczek na jakimś portalu stylowych dekoracji. Wówczas odrazu wpadł mi w oko, ale ten z dodatkiem bombeczek jest cudnY
Blaski i cienie nowego życia 09:02, 13 gru 2012

Do góry
A tego nie spodziewałam się że będę robić wczoraj......S. mnie postawił przed faktem....i zainspirowani aniołkami Elizy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2109-kwiatki-i-rabatki-u-elizy?page=175

zobaczcie co zrobiliśmy wspólnymi siłami

Dziękuję Ci Elu za inspirację

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:47, 13 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
oto moje wianki, jeden na wesoło dla dzieci, a drugi na drzwi...jeszcze 3 zrobię w domu, teraz już będzie łatwiej

jestem dumna, że mimo tylu obaw, coś zrobiłam...

i taki...na drzwi...glamur nie zrobiłam, zabrakło sił, tak się wypaliłam...ale i tak jestem happy, jak to mówią pierwsze koty za płoty, rany gdyby nie to forum, to w ogóle bym nie robiła wianków!!

A na wątek wiankowy nie wrzuciłaś tych fotek, chitrusko Widzisz, tak się obawiałyśmy tego wiankowania, a tu proszę! Ale i tak twierdzę, że następnym razem zapewnię wikt i opierunek, a wianki niech inni robią Co się człowiek nastresował...
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 08:27, 13 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Noemi nad kominek - pod kolor tapety

Nie no to jest HIT!!!
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 08:19, 13 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)

I trzeci:

Bardzo mi się podoba ...i cieszę się , że masz taki jak chciałaś

Dzięki Tobie Kochana
Mój jesienny ogród 06:01, 13 gru 2012

Do góry
Witajcie, Haniu i Bogdziu, oraz nowa duszyczkę Agnieszkę. Trochę ostatnio zrobiłem błędów ale nawet nie czytałem co napisałem tylko poszło na żywca. Właśnie nie dawno wróciłem, dziś trochę dłużej bo jutro oddajemy jedno skrzydło. W piątek przyszły dopiero moje klamki i dziś je składałem i zakładałem. Zrobili je na czarno, a je tyle głaskałem, narobiłem się jak głupi i na darmo, nie musiałem ich wcale polerować i 2 tysiące poszło na marne, ech. Ale ogólnie dzień był dobry, szkoda że nie miałem aparatu bo i widoki dziś były boskie i mogłem sfocić trochę swojej roboty i tego co dziś widziałem. Dziś znów o ludziach tu mieszkających. Rano musiałem znaleźć kawałek płaskownika żeby zrobić sobie przyrząd do prostowania klamek ale nie łatwo jest znaleźć stal na budowie, gdzie wszystko jest z drzewa ale udało mi się odkopać kawałek kątownika, mówię biorę i to może nic lepszego się nie trafić i poszedłem do piwnicy a raczej do kazamatów i patrze a tu woda się leje po drewnianej ścianie z zaworu. Więc lecę po hydraulika, który na początku mi nie odpowiadał dzień dobry, później już tak, i co drugie słowo to fuck i shit, taki trochę gburowaty ale jak mi dziękował ze podstawiłem wiadro i zawołałem go, ale oczywiście pierwsze było, o fuck. Gdy przyszedłem do niego za 10 min prosząc o pożyczenie piły kątowej to zabrał mi i sam zrobił i jeszcze oprowadził mnie po swoich instalacjach, piec do podłogówki i ciepłej wody i 7 wielkich klimatyzatorów ale instalacja normalnie szok jest to inteligentny dom którym steruje komputer lub przez internet wszystko można ustawić, bajka. Pojechałem na dół działki która ma nie wiem ile ale końca nawet nie widać wiem że kilka kilometrów długości. I poszedłem to znaczy zabrałem się takim spalinowym melexem na dół do takiego pana co tam pilnuje wszystkiego takiego zarządcy. A on do mnie że musi z żoną wyjechać i pokazuje gdzie co ma, żebym wiedział i czuł się jak u siebie. Pokazał mi jak zamknąć dom gdy skończę a on by nie wrócił. Normalnie szok Wyobrażacie sobie żebym przyjechał do kogoś z Was a wy, to się rozgość ja wrócę za 2 godziny. Takie ludzie tu mają zaufanie. W garażu 2 ciągniki 9 motocykli 2 melexy 1 quad i 11 dużych samolotów sterowanych na radio. Fajne ma zabawki facet z godzinę to wszystko oglądałem i posiłkowałem się, bo aż mnie z tego wszystkiego głód dopadł. Facet jest krosowcem ,naprawia i tuninguje motocykle. Jutro muszę zabrać aparat, bo zaraz ma się ktoś wprowadzić i nie będzie można wchodzić. Widoki z dołu były boskie jak chmura wisiała nad budową a w drugą stronę byłem trochę niżej niż chmura ale w słońcu wadziłem co nad chmurą i co pod nią, jak w bajce. Idę zaraz spać, bo tą trasę pokonywałem 3 razy i się trochę umęczyłem. Pozdrówka, u Was zaczyna się środa a u mnie kończy się wtorek

Mój kawałek raju II 01:14, 13 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Ale ruch tutaj Nadrobiłam niezłą porcję stronek u Ciebie, w tym jakże fajną wizytę Marka pozdrawiam wszystkich Uczestników
Jak poczytałam o tych rybkach, smaka mi narobiłaś, to poleciałam do sklepu kupić, chociaż to nie to samo co w Stegnach
Pozdrawiam

Kasiu, wizyta Marka była bardzo udana i będziemy długo ją wspominać chyba do następnego spotkania atmosfera w domku była iście rodzinna a co do rybki to jeszcze Ci narobię smaka przynieśli mi dzisiaj świeżutką rybkę, może zgadniesz jaką? a ja zaraz ja oczyściłam i zrobiłam w zalewie octowej
Kasiu i nie w Stegnach a w Stegnie to taki drobiazg

Dobrze, że Hania wiedziała rybki uwielbiam - jeść oczywiście jak jestem nad morzem to jem tylko rybki i to takie świeżutkie czasem parę kg ryb zabieram jeszcze ze sobą )) potem oczywiście przez kilka miesięcy nie mogę nawet myśleć o rybkach, ale to mija i znów ochota wraca )
p.s. tak, w Stegnie ))
Ogródek Hanusi po zimie 01:05, 13 gru 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)

to bym sobie wywołała i powiesiła świetne
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:23, 13 gru 2012

Do góry
wianek Aga_pe..na bazie kory brzozy, jestem zachwycona jego naturalnością i prostotą
jutro cd idę spać, dobranoc..jesteście kochani, ze do tak póxna wysiedzieliście, ale zabawa była wspólna i za to was kofam
Danusiu pozdrawiam, widzisz co się wyprawia dzięki Tobie
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:19, 13 gru 2012

Do góry
mała przekąska, coby nie opaść z sił

na zdjęciu Iza, Aga_pe, Marzenka, Gabi, Wieloszka i Justyna..

opracowywanie strategii wiankowej...kolory, typy, dodatki...
Gabi, Wieloszka, Justyna

zaczynam walczyć o pierwszy wianek...oj nie było łatwo, w głowie pustka, a tyle podpowiedzi...

tu już podłapałam, widać po ruchach..ha, ha
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:16, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

a co Ona taka zachłanna? to już jeden wianek kobicie nie starczy?

I trzeci:

Bardzo mi się podoba ...i cieszę się , że masz taki jak chciałaś
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 00:11, 13 gru 2012

Do góry
Na sam koniec tego miłego dnia 12.12.2012 r. prawie o godz. 12 w nocy wrzucam moje kolejne dzieło skończone Tak wygląda po udekorowaniu wianek z witek brzozowych, którego wykonanie pokazywałam kilka stron temu

To prezent dla wyjątkowej osoby - mojej serdecznej koleżanki, z którą się jutro spotykam

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:07, 13 gru 2012

Do góry
zamieszanie, ...bo Wieloszka przygotowała ściągi na papierze, a Marzenka w kompie i tak biegałyśmy stąd dotąd...oj trudno wybrać model!

szukamy, co by tu...

dostałyśmy Mikołajki od Agi_pe...śliczne serducho i pierniczki do zawieszenia na choinkę, które piekła mam Izy, ale robiła to w takiej ilości, że nie zdziwiłabym sie gdyby miała dość

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 00:07, 13 gru 2012

Do góry
oto moje wianki, jeden na wesoło dla dzieci, a drugi na drzwi...jeszcze 3 zrobię w domu, teraz już będzie łatwiej

jestem dumna, że mimo tylu obaw, coś zrobiłam...

i taki...na drzwi...glamur nie zrobiłam, zabrakło sił, tak się wypaliłam...ale i tak jestem happy, jak to mówią pierwsze koty za płoty, rany gdyby nie to forum, to w ogóle bym nie robiła wianków!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies