Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

aneta230972 23:42, 03 lut 2013

Zbyszku ogród piękny i dojrzały. Iglaki, które kocham cudne. Nie wspomnę już rewelacyjnych widokach. Można od samego patrzenia się zrelaksować
GosiaJoanna 06:47, 04 lut 2013

Zbyszku nie było mnie tu u Ciebie kilka dni a tu tyle do nadrobienia migło mi że Byłeś w Skalnym Mieście piękne fotografie z pewnością jak będę w Karpaczu to wybiorę sie do naszych południowych sąsiadów. Pozdrawiam ...miłego dnia
ZbigniewG 08:35, 04 lut 2013

Dajana cisy wykluczyłem bo rosną dużo wolniej od wymienionych, wszystkie zaproponowane mądra książka wymienia jako tolerujące wapń w glebie, j. kalifornijska może w półcieniu a ze świerków jedynie kłujący(srebrny) i serbski toleruje wapń

Aneta zapraszam częściej obiecuję że będzie w miarę ciekawie a jak już nie będzie ciekawie to po prostu zamknę wątek

Gosia do skalnego Miasta bliżej z Wałbrzycha lub Kudowy ale teraz to wszędzie blisko
baraga1904 08:38, 04 lut 2013

...ale pyszne śliwy pokazałaś Zbysiu...oj tęskno do świeżych owoców mi sie zrobiło...
...a Karpacz też uwielbiam i Kotlinę Kłodzką...za klimat i widoki które natura stworzyła...
GosiaJoanna 10:40, 04 lut 2013

A no tak byłam kiedyś w Górach Stołowych i pamiętam jak nocowałam w jakiejś stodole w Radkowie hehehhe ale to były czasy studenckie więć byle na kiju można było spać A mi jakoś tak z tym Karpaczem sie skojarzyło ponieważ jak w ubiegłe wakacje byliśmy z M to wycieczkę do Pragi wykupywalismy i w ofercie była również do Skalnego Miasta
ZbigniewG 10:53, 04 lut 2013

Agnieszka o ile się nie mylę to niedawno tam szalałyście (Czarna Góra),
Kotlina Kłodzka a zwłaszcza góry wokół niej to moje młodzieńcze tereny łowieckie (znaczy się wędrowne)
tak wygląda Bobo które podpowiadałem odrobinę różowieje jak prawie wszystkie
krzak rozczochrany bo dwie gałązki odgiąłem do ukorzenienia
30.06

20.07

ZbigniewG 11:03, 04 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)
A no tak byłam kiedyś w Górach Stołowych i pamiętam jak nocowałam w jakiejś stodole w Radkowie hehehhe ale to były czasy studenckie więć byle na kiju można było spać

Gosia ja Cię bardzo proszę o nie wspominanie noclegów i nocy przy ognisku, popatrz na moje oszronione skronie itd -jeszcze mi serducho zacznie fikać i co ? spakuję plecak i pojadę w góry

wspomnień czar- Rajd Skalne Grzyby w tle jedna z wielu stodół

GosiaJoanna 11:20, 04 lut 2013

oj tam oj tam hehehe to były czasy. Jak mojej Mamie pokazywałam zdjęcia z gór to ona ze strachu o mnie patrzeć na nie nie mogła natomiast moja 80 letnia Babcia mówiła " moja krew" Fajne te Twoje fotki jest co wspominać
ZbigniewG 17:05, 04 lut 2013

Gosia najważniejsze że jeszcze jest i siła i wola żeby to nie były tylko wspomnienia
widoczki z jednej z wypraw do krainy młodości
południowo wschodnie obszary Kotliny Kłodzkiej(mniej znane)

a tutaj całkiem fajnie się wagarowało

teraz niestety nie można już tam wejść
GosiaJoanna 17:19, 04 lut 2013

Pięknie mam sentyment do Kotliny Kłodzkiej ponieważ to była moja pierwsza "dorosła" (bez rodziców) wyprawa w góry