Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:06, 10 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ja też, wiem jak u nas było, wianek uwiła Ela co się zarzekała, że nigdy w życiu, że ona sobie nie wyobrażała, że tylko pobyć z nami i tak dalej, zobaczycie że pójdzie nadspodziewanie łatwo

Danusia, jak ty to już wiesz z praktyki, to bez obaw
mam pomysły, a to już dużo chyba?
na pewno śmieszne będą, ale dla dzieci taki a dla nas coś w twoim stylu
gdzie przepadłaś, ze świecą cię szukałam!!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:49, 10 gru 2012

Do góry
Ja też, wiem jak u nas było, wianek uwiła Ela co się zarzekała, że nigdy w życiu, że ona sobie nie wyobrażała, że tylko pobyć z nami i tak dalej, zobaczycie że pójdzie nadspodziewanie łatwo
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 14:18, 10 gru 2012

Do góry
Piękny wianek Ewuniu... masz zdolne rączki... białe wstążki bardzo fajnie wyglądają.
Ogród z perspektywą na przyszłość 14:00, 10 gru 2012

Do góry
A ja znowu w polu.( Chłopaki od trzech tygodni znowu chorzy. Latam po lekarzach. Już myślałam że będzie ok i Aleks załapał w sobotę zapalenie ucha Nie mam zupełnie czasu na komputer.

Aga, danie wyszło boskie. Dziękuję Ci serdecznie, bo wszyscy pytają o przepis. Tak smakuje

Wianek w połowie zrobiony, bo....pistolet do klejenia mi pękł i nie mam czasu jechac po nowy. Praca w polu. Ale na pocieszenie kupiłam sonie dwie choineczki, a jeden wianek zrobiłam na drzwi wejściowe klasycznie w mchu i w białaych lampeczkach. Pstryknę fotkę wieczorkiem moim telefonem jeszcze niestety. Może coś zobaczycie
za błędy przepraszam. Piszę z dwoma maluchami

Ogród z perspektywą na przyszłość 13:33, 10 gru 2012

Do góry
Moniko, helooooł!!! Co u Ciebie? Ten obiad tak długo się gotuje, że już na pewno jest ugotowany na miękko, a Ty niejeden wianek w tym czasie zrobiłaś
Dla odmiany czas na zmiany... 12:52, 10 gru 2012

Do góry
Bardzo, ale to bardzooooo podoba mi sie wianek ekologiczny!
Blaski i cienie nowego życia 12:37, 10 gru 2012

Do góry
Dzięki za inspiracje.
Ja też się wezmę za wianek,tylko muszę jeszcze nieco dokupić.
W przyszłym roku szyszek nazbieram. to będą jak znalazł.
Blaski i cienie nowego życia 11:27, 10 gru 2012

Do góry
Tak Basiu, choć nigdy tam nie byłam....moje dzieci pobiegały i igloo budowały ......zmokły, zmarzły i szczęśliwe. A ja niedzielę przeznaczyłam na gotowanie i dekoracje.

W końcu zrobiłam wianki........z patyczków winogronowych...................zainspirował mnie wprawdzie wianek norweski bielony (ostatnie zdjęcie widać jego fragment)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2196-norweski-ogrodek?page=28
....................ale już na wstępie zrozumiałam że technicznie nie tak łatwo więc wymyśliłam coś innego
pierwszy stelaż wyszedł nieudolnie, drugi był lepszy

A oto efekty końcowe......u mnie jednak minimalizm wziął górę
dla mojej mamy

dla nas
Moje zmagania ogrodowe 10:55, 10 gru 2012

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Od dwóch dni walczymy z awariami, najpierw popsuł się laptop, potem w mojej cudownej wsi jacyś żartownisie poprzecinali kable i pół wsi nie miało internetu i telefonu, na szczęście Urząd Gminy też i dlatego szybko wzięli się za naprawę.
Bożenko, u mnie jest troszkę śniegu, może z 5 cm, więc tragedii nie ma, ale też wolę święta ze śniegiem, jakiś taki nastrój inny
Elizko, aniołki wyszły tak sobie, większość do malowania przejęła Kinia i całe są na przykład w jednym kolorze, najbardziej jestem zadowolona z reniferków.
Aniu, wtedy było z -3, dziś w nocy koło -8/9. Na ostatni zdjęciu pieris, już go otuliłam, bo podobno wrażliwiec z niego.
Zuza, do finału się zbliżamy, pomalowałyśmy figurki z masy solnej (ale jutro idę do szkoły i ze szkolnymi dzieciakami będę robiła, wiec może jeszcze coś dołożę), wianek na drzwi zrobiony, stroik do domu też, zrobiłam małego lampiona. Został do zrobienia duży lampion i do małego poprawienia jest stroik, który dostałam od szkolnych dzieci.

Efekty może nie powalają z nóg i widzę niedociągnięcia, ale naprawdę mnie cieszą

Ale to urocze
Po prostu ogród... 10:40, 10 gru 2012

Do góry
Anitko ja też nie mogę się doczekać końca tygodnia
Szyszki kleiłam klejem z pistoletu do podkładu z witek brzozowych. Ja nie robię warkocza ja Ty, tylko plotę tradycyjnie. Wianek spryskany jest sztucznym śniegiem, trochę się kruszy, ale efekt jest lepszy niż farbą w spray. Próbowałam podkładem samochodowym białym pryskać inny, ale sztuczny śnieg lepszy
Marzy mi się Siedlisko.... 10:37, 10 gru 2012

Do góry
Witaj Aniu.
Widzę, że odpoczywasz jak Twój ogród i rzadko nas odwiedzasz, ale my o Tobie nie zapominamy. Piękny ten wianek na drzwi.
Pozdrawiam
Po prostu ogród... 10:32, 10 gru 2012

Do góry
Witaj Sylwia Już niebawem się spotkamy Nie mogę się doczekać
A na razie powiedz mi czym zabieliłaś ten cudny wianek z szyszek? I czy kleiłaś go do podkładu czy mocowałaś na druciku technicznym?
Pozdrawiam
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 09:22, 10 gru 2012

Do góry
A wzajemnie miłego dnia

śnieg u nas pewnie dotrwa do świąt...tym bardziej, ze znow zaczyna prószyć i zimno brrr jest
Wianek robiłam w tym roku po raz pierwszy i jakoś mi wyszedł ale pierniczków jeszcze nigdy - moze cas zacząć? coś mnie korci....
Moje zmagania ogrodowe 04:53, 10 gru 2012

Do góry
Czesc
Wianek na drzwiach sliczny no i te ozdoby podziwiam bbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaarrrrrrrrrdzo ladne
czluski swiateczne przesylam
Dla odmiany czas na zmiany... 01:41, 10 gru 2012

Do góry
beta napisał(a)
pozwólcie że najpierw wkleję zdjęcia w tematyce wiankowej

mój wianek już w miejscu docelowym

ten dla koleżanki

a w między czasie wianek ekologiczny

pozdrawiam

Beatko cudowne wianuszki
pozdrawiam cieplutko
Pszczelarnia 23:52, 09 gru 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ewo, a trochę bliżej ten wianek dałoby się zobaczyć?

Wianek to wypalane ceramiczne serduszka (ale słabiutko wypalone, troszkę za delikatne).

hahaha, a ja myślałam , że takie artystycznie zrobione skubanko dla saren z jabłuszek ja codziennie patrzę na pogodę, bo u mnie na Warmii nikogo nie ma i chyba już trzeba będzie podjechać jak takie mrozy idą
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:49, 09 gru 2012

Do góry
Czekam na Twój wianek z derenia...
Zostawiam pozdrowienia...
P.S. Nie mogę zalogować się do Twojej witryny...nie wiem co robię źle, że trafiam do obserwatorów...muszę się ''naumieć''
Wszystko o czym ... Marzysz 23:36, 09 gru 2012

Do góry
Wianek i lampiony dla rodziców

a to mój pomocnik

Pszczelarnia 23:31, 09 gru 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Wianek to wypalane ceramiczne serduszka (ale słabiutko wypalone, troszkę za delikatne).

Pszczelarnia 23:22, 09 gru 2012

Do góry
Fajny narciarz A gdzie będzie żłóbek? W kierunku domu chyba idą?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies