Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 09:22, 10 gru 2012

Do góry
A wzajemnie miłego dnia

śnieg u nas pewnie dotrwa do świąt...tym bardziej, ze znow zaczyna prószyć i zimno brrr jest
Wianek robiłam w tym roku po raz pierwszy i jakoś mi wyszedł ale pierniczków jeszcze nigdy - moze cas zacząć? coś mnie korci....
Moje zmagania ogrodowe 04:53, 10 gru 2012

Do góry
Czesc
Wianek na drzwiach sliczny no i te ozdoby podziwiam bbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaarrrrrrrrrdzo ladne
czluski swiateczne przesylam
Dla odmiany czas na zmiany... 01:41, 10 gru 2012

Do góry
beta napisał(a)
pozwólcie że najpierw wkleję zdjęcia w tematyce wiankowej

mój wianek już w miejscu docelowym

ten dla koleżanki

a w między czasie wianek ekologiczny

pozdrawiam

Beatko cudowne wianuszki
pozdrawiam cieplutko
Pszczelarnia 23:52, 09 gru 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ewo, a trochę bliżej ten wianek dałoby się zobaczyć?

Wianek to wypalane ceramiczne serduszka (ale słabiutko wypalone, troszkę za delikatne).

hahaha, a ja myślałam , że takie artystycznie zrobione skubanko dla saren z jabłuszek ja codziennie patrzę na pogodę, bo u mnie na Warmii nikogo nie ma i chyba już trzeba będzie podjechać jak takie mrozy idą
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:49, 09 gru 2012

Do góry
Czekam na Twój wianek z derenia...
Zostawiam pozdrowienia...
P.S. Nie mogę zalogować się do Twojej witryny...nie wiem co robię źle, że trafiam do obserwatorów...muszę się ''naumieć''
Wszystko o czym ... Marzysz 23:36, 09 gru 2012

Do góry
Wianek i lampiony dla rodziców

a to mój pomocnik

Pszczelarnia 23:31, 09 gru 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Wianek to wypalane ceramiczne serduszka (ale słabiutko wypalone, troszkę za delikatne).

Pszczelarnia 23:22, 09 gru 2012

Do góry
Fajny narciarz A gdzie będzie żłóbek? W kierunku domu chyba idą?
Pszczelarnia 23:16, 09 gru 2012

Do góry
Sezon narciarski rozpoczęty:

Taki wianek:

I pochód do żłóbka - daleka droga jeszcze:

Gejzery:

Dla odmiany czas na zmiany... 23:00, 09 gru 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Juzia, ja juz Ci kiedyś nadałam tytuł lapidariusza roku, ale chyba nalezy Ci się też medal dla malkontenta roku! Pokaż ten wianek, może się okaże , że wyszedł

Oszzz Ty
Jutro wrzucę fotę to się przekonasz hehe
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:20, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madżena bój się najwyższego! Ty wianka nie zrobisz? Normalnie groże paluchem, spójż w lustro, noseczek Ci urusł jak Pinokiowi... Już ja widzę jak wszystkim kopary opadną po waszym wiankowaniu
a choinka cudo, od dwóch lat jestem zakochana w białych bombkach i taka też będzie i w tym roku u mnie.

Anka zrobie. Tylko ja się metodycznie do kopiowania przygotowuję. Najpierw szukam inspiracji aby sobie wyobrażenie zrobić. Muszę ze 100 wianków obejrzeć aby podjąć decycję jaki zrobić

Ja też nie miałam koncepcji na wianek...
Pani Inspiracja nawiedziła mnie po golonce...po imprezie Barbórkowej... w wieczór porzedzający wiankowanie...
Niech Moc będzie z Tobą... Powodzenia...
Dla odmiany czas na zmiany... 22:20, 09 gru 2012

Do góry
Beatko - ale u Was śniugu. Jak nic raj dla dzieci!. W górach tyle śniegu nie ma!! A wianuszki jakie cudne. Przepiękne. Podoba mi się ten papierowy - ekologiczny - bardzo oryginalny! Mój podkład/wianek jakiś krzywy mi wyszedł. Chyba jeszcze raz spróbuję go sklecić. Już na you tube oglądałam jak to się robi i teraz wiem dokładnie. Pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 22:10, 09 gru 2012

Do góry
Juzia, ja juz Ci kiedyś nadałam tytuł lapidariusza roku, ale chyba nalezy Ci się też medal dla malkontenta roku! Pokaż ten wianek, może się okaże , że wyszedł
Dla odmiany czas na zmiany... 22:04, 09 gru 2012

Do góry
Beatko zniósł mi ozdoby i nawet wianek zrobiłam. I nawet już powiesiłam, ale zdjęcia nie miała jak zrobić.
Jutro jestem sama to cyknę fotkę....ale z musu niż przyjemności, bo jakoś mi nie wyszedł
Twoje to śliczne są!
Ogród w Holandii 20:57, 09 gru 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Wszyscy mają wianki, mam i ja
.... Jak zwykle nie mogłam się zdecydowac jaki właściwie wianek chcę więc zrobiłam trzy - każdy inny A oto one:

wianek w stylu glamour

wianek w stylu narracyjnym

i ostatni w stylu wiejskim czyli landelijke style

I ja nie potrafię wskazać ten najładniejszy.

Zainteresował mnie kolor drewna. Czy sama go malowałaś ?
Wszystko o czym ... Marzysz 20:39, 09 gru 2012

Do góry
Aniu z Rajskiego ogrodu, to wszystko przez to forum tyle lat na świecie żyję, a nie wiedziałam, że tak umiem Dzisiaj zrobiłam wianek i lampiony dla moich kochanych rodziców, ciekawe czy im sie spodoba Ale będą zaskoczeni, chyba nie uwierzą, że ja tak sama z siebie za prace ręczne się wzięłam A przecież oni znają mnie najlepiej Pozdrawiam!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:39, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wow mam witki brzozowe do podcięcia to może sobie taki uwiję Piękny!

Marzenka, ja liczę, że na wspólnym wiankowaniu taki wianek będzie w programie Inaczej strzelę focha
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 19:28, 09 gru 2012

Do góry
anemona napisał(a)
Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.

anemona przepiękna jest ta szyszkowa lampa. A wszystkie ozdoby takie stylowe, inne. Piękne.
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:49, 09 gru 2012

Do góry
Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.
Po prostu ogród... 18:42, 09 gru 2012

Do góry
Wianek na furtkę zrobiony w tradycyjnych świątecznych kolorach, jeszcze nie powieszony, czeka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies