Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Wieloszka 13:33, 10 gru 2012

Moniko, helooooł!!! Co u Ciebie? Ten obiad tak długo się gotuje, że już na pewno jest ugotowany na miękko, a Ty niejeden wianek w tym czasie zrobiłaś
kwiatholandii 14:00, 10 gru 2012

A ja znowu w polu.( Chłopaki od trzech tygodni znowu chorzy. Latam po lekarzach. Już myślałam że będzie ok i Aleks załapał w sobotę zapalenie ucha Nie mam zupełnie czasu na komputer.

Aga, danie wyszło boskie. Dziękuję Ci serdecznie, bo wszyscy pytają o przepis. Tak smakuje

Wianek w połowie zrobiony, bo....pistolet do klejenia mi pękł i nie mam czasu jechac po nowy. Praca w polu. Ale na pocieszenie kupiłam sonie dwie choineczki, a jeden wianek zrobiłam na drzwi wejściowe klasycznie w mchu i w białaych lampeczkach. Pstryknę fotkę wieczorkiem moim telefonem jeszcze niestety. Może coś zobaczycie
za błędy przepraszam. Piszę z dwoma maluchami

Wieloszka 14:09, 10 gru 2012

Dobrze, że się odezwałaś, tylko szkoda, że znów takie smutne wieści Jak dzieciaczki chorują, to przechodzi ochota na wszystko Pstryknij tą fotkę w wolnej chwili i duuuużo zdrówka chłopakom, a Tobie sił!
Milka 14:42, 10 gru 2012

Moniko, też wczoraj o tobie myślałam, że cicho i nie wiemy co słychać
życzę maluszkom zdrowia i jestem pewna, że twoja klasyka nas zachwyci
pozdrawiam ciepło
kwiatholandii 15:54, 10 gru 2012

Front narazie obfocony

W nocy jest naprawdę pięknie
noemi 17:21, 10 gru 2012

Pięknie to wygląda !!!! ... właśnie uspokajam Dziewczyny, że sam podkład ładnie już wygląda ...można dać światełka i jaki jest efekt !!!! Monika super

... a jak rozwiązałaś problem z kablem ? ....ja kupiłam w IKEI światełka na baterię, ale słabo świecą ...

buziaki
Milka 17:38, 10 gru 2012

Jej, super, ja też chcę wiedzieć na jakiej zasadzie świeci, czyżby ledy na baterię!!
Madzenka 19:41, 10 gru 2012

Moniko też dzisija o Tobie myślałam, że dawno się juź nie odzywałaś.
Wianek w swej prostocie zachwyca a wejscie do domu powala na kolana

Ps czytałam dzisiaj baaaardzo ciekawy art o holendrze w Polsce właścicielu firmy Raben
kwiatholandii 15:31, 11 gru 2012

No niestety niena baterie.Normalne swiatelka 50s kabel schowany jest pod tasma,na której wisi wianek.

Marzenka podrzuc linka do tego art.

w zeszłym roku miałam piekny wianek z lisci debu spryskany po ich wyschnieciu białym sniegiem.w tym roku spozniłam sie po liscie

CZEKAM NA WASZW FOTKI. MAM NADXZIEJE ZE CHLOPOAKI WYJDA NA PROSTA I NADROBIE TU TROSZKE. NARAZIE NAWET TERAZ PISZE Z MALUTKIM NA KOLANACH WIEC TAKA JAKOSC NIESTETY. JEDNORECZNA MAMUSIA HAHA....ZA BLEDY PRZEPRASZA,.
kwiatholandii 16:11, 11 gru 2012

U nas śnieżyca: Wyskoczyłam zrobić parę fotek. Super powietrze. Nie czułam go od kilku dni Odrobię z zapasem na dniach