Nadrabiam Jola u Ciebie i powiem Ci że ogród nadal zachwyca.. to ze masz piekne kompozycje to Ci pisałam nie raz ale jaki Ty masz porzadek w tym ogrodzie! wysprzatane, schludnie, ziemia wzruszona, ładna... no perfekcja jakaś
podziwiam
helo
no piękne masz te rodki kochana tfu tfu!
i generalnie to nie psiocz bo masz piekny starodrzew i ogrodzenie, ogród z klimatem nawet jak juz krzewy łyse
Gosia jaki porządeczek w warzywniku !
jestem mega przeciwniczka warzywnika u siebie bo panicznie brzydzę się bezdomnych ślimorów ale coraz częściej myslę o zdrowych nie pryskanych sałatach bo jak poczytałam o kupnych to dreszcze przechodzą..
obejrzałam tylko 2 odcinkow tam nie ma, poprzednie pod linkiem sie otwieraja. ale spoko wiem o co chodzi i czekam na 7 serie
a ogrodowo to podoba mi sie wersja z liniami prostymi u ciebie. pomyslałam sobie ze jak chcesz tak nie rowno na przeciwko tarasu to może ta rabate przy tarasie tak jakby wyrwij z tej naprzeciwko. powstanie schodek.
i podziwiam ze tak szybko się z falami pożegnałaś, zwłaszcza ze tak ładnie Ci wyszła ta myszka miki
wizytówke zrobiłaś!!!!
cofam się pare stron bo juz nie zagladam codziennie i nie rozumiałam o co chodzi z ta wizytówką..myślę służbowa?? a tu czad, wizytówka ogrodu!super
książkę na pewno warto przeczytać.. wiadomo że stracisz to co w książkach jest najfajniejsze czyli możliwość wyobrażenia sobie świata i postaci...teraz to zawsze będziesz wiedzieć juz aktorów z serialu (niestety mimo że książkę pierwszą czytałem to serial tak eksponowany wszędzie że mnie to też nie minęło)
Druga rzecz to zobaczysz różnice między serialem a książką...
dla mnie najważniejsza rzecz w książce że widać "duszę " postaci i co nimi kieruje...ich przemiany wewnętrzne itp. To w filmie trudno uchwycić..
wiadomo że jak znasz już pewne kamienie milowe w książce - Śmierć Eddarda Starka, Krwawe Wesele itp to już Cie nie zaskoczy i nie wywrze takiego wrażenia...ja wiem że pierwszy raz jak przeczytałem to mocno zszokowany byłem... mimo to jak nie masz co czytać to z tymi kobyłami zima zleci
Lista się powiększa Co do Gry o Tron- to wiem, że w serialu wiele wątków jest pominiętych,bo przy każdej interesującej akcji-jest to szeroko komentowane przez fanów.
Aneta ratuj!!!
nie mam 6 sezonu gry o tron, zaraz oszaleje...
jak i gdzie to ściagnąć? do tej pory kolega M mi zgrywał na dysk ale nie moge czekać grrrr.................