Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 12:05, 20 lis 2016

Nett napisał(a)

który sezon Aniu?
Ja tez uwielbiam

No Anetko-jak fajnie, że jest nas sporoJa zaczęłam oglądać jak byłam w ciąży z drugim synem-zaczełam jak już było sporo odcinków-to ciupałam jeden za drugim. A teraz jestem na bieżąco i trzeba czekać na nowy sezon

Dla fanów Gry o Tron polecam taki śmieszny skecz z zespołem Coldplay-do znalezienia na YT-rewelacja
kasja83 12:06, 20 lis 2016

Magda70 napisał(a)

o no pięknie

Ale, że co?Że nie jesteś fanką
kasja83 12:07, 20 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Ale ja też uważam że Kasi niedokarmione. O Justyny pisalam

Będę dokarmiać na wiosnę-być może jako dziewica ogrodowa zaniedbałam w tym roku temat...heeeh jak to człowiek się uczy cały czas.
kasja83 12:08, 20 lis 2016

anna_t napisał(a)

a jest 6? bo tyle mam sciagniete. no ja to w szoku jestem jak szybko wszystko sie zmienia i to że gina osoby które wydawało mi sie ze sa filarem serialu a tu bęc gardło podcięte!

To jest urok GOT każdy może zginąć. Ja po Krwawym Weselu zszokowałam się potężnie, a potem to już emocje mniejsze z każdą śmiercią
kasja83 12:10, 20 lis 2016

malgol napisał(a)
Przybylam się przywitac niestety nie jestem w stanie przeczytać całego wątku bo doby na wszystko nie starcza, ale i tak zauważyłam, że jesteś fanka Gry o tron tak jak ja Ogrodowe tematy postaram nadrobić się w wolnym czasie- zimowym pozdrawiam wszystkie spotkane tu koleżanki i przemiła Gospodynie

Witaj Gosiu!!!Bardzo mi miło, że zajrzałaś-ogrodowo to teraz sezon ogórkowy-temu mu tu o kuchniach i serialach dyskutujemyJutro mija roczek jak założyłam wątek-chyba coś będę podsumowywać, więc zajrzałaś w dobrym momencie
kasja83 12:11, 20 lis 2016

wrobelki napisał(a)
To ja leszcz co dopiero po 1 sezonie jest, a na drugi z oglądaniem czeka, aż będzie książka zaliczona. Ale do klubu wielbicieli chętnie się zapiszę

NIe no.....aż Ci zazdroszczę- tyle sezonów przed Tobą
kasja83 12:13, 20 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Kasia bez obaw , bukszpanowi nic nie bedzie. U mnie sie od lat zachowują się tak gdy sa niedokarmione i sciśnie je leki przymrozek . Wisoną bedą piękne. Dałam sobie spokoj z nawożeniem potasem . Wiosna podleje florovitem i beda soczyscie zielone

Ktos pisał, ze tak moga wygladac od niedostatku wody. U mnie jednak tak reagują bukszpany, ktore maja nadmiar wody i wystawione sa na działanie przymrozków. W osłoniętych miejscach nigdy sie tak nie zachowywały, tylko w takich miejscach gdzie najpierw je rozgrzeje słonce a potem poliże lekki mrozek

Dobrze słyszeć takie wieści od Ciebie...u mnie raczej to też będzie nadmiar wody nić niedostatek-glina jest więc wodę dobrze trzyma i jeszcze okresowo spory poziom wód grutnowych.
kasja83 12:14, 20 lis 2016

beata_m napisał(a)
Kasia ja też mam takie akurat wszystkie co kupiłam jako kopane u jednego producenta, liczę na to, że się wygrzebią bo mam je na froncie!!!!!!!!!!!!!! buziaki zostawiam

Ja też na to liczę!
kasja83 12:15, 20 lis 2016

LyraBea napisał(a)
Przyczłapałam do Ciebie Kasja...człap, człap. Taka się robię ospała, że nawet nogi podnieść nie mam sił i tak tylko szuram, buram. Czytam o buksach. U mnie wszystkie przesadzone tej wiosny, mimo podlewania, nawożenia, mają kolor bardziej rudy niż zielony, ale widać, że żyją, więc póki co udaję, że nie widzę, jak paskudnie szpecą rabatę. Przesadzałam duże okazy, z zaciemnionego miejsca nagle zostały przeniesione na silne słońce. Nie dziwię się, że takie paskudy. Mają być głównymi bohaterkami, więc muszą żyć. Koniec. Kropka.
Macham Buniu

Ja też mam spadek mocy-sunę powoli, czytam, oglądam seriale i takie tam...zero energii.
Anda 12:31, 20 lis 2016

kasja83 napisał(a)

To jest urok GOT każdy może zginąć. Ja po Krwawym Weselu zszokowałam się potężnie, a potem to już emocje mniejsze z każdą śmiercią

O to to, człowiek już ocykany i przygotowany na wszystko
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies