Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

anna_t 20:54, 21 lis 2016

Aneta ratuj!!!
nie mam 6 sezonu gry o tron, zaraz oszaleje...
jak i gdzie to ściagnąć? do tej pory kolega M mi zgrywał na dysk ale nie moge czekać grrrr.................
Nett 21:31, 21 lis 2016

anna_t napisał(a)
Aneta ratuj!!!
nie mam 6 sezonu gry o tron, zaraz oszaleje...
jak i gdzie to ściagnąć? do tej pory kolega M mi zgrywał na dysk ale nie moge czekać grrrr.................

Wysłałam na prv.
bdan 06:42, 22 lis 2016

Nett napisał(a)
hi, hi. Kibicujcie żeby eM się zgodził, a koszty nas nie zabiły. Muszę sporo poczytać jak sie takie ściany wodne, które mają być też murkiem oporym buduje. Czym je obłożyć, jakie są koszty. Dopiero wtedy zdecydujemy. Ale fakt, myślę, że byłaby tam super. Idealne miejsce.

U mnie małżonek nie wyraża zgodny na "wodę" w ogrodzie w formie oczek, bo twierdzi, że nie ma czasu jeszcze przy tym pracować, żeby utrzymać w czystości.
Co do ścianki tez trzeba sobie przemyśleć, czy rzeczywiście ona będzie działać. Jestem ciekawa, czy osoby z forum mające ścianki,, mają je cały czas uruchomione. Chyba Madżenka ma, Syla, Renia, nie wiem kto jeszcze. Wiadomo, że to nie tylko koszt wybudowania tej ścianki, ale potem tez utrzymania i eksploatacji.
Może takie obawy ma też Twój mąż
Gardenarium 08:12, 22 lis 2016

U Oli Leon60 schodkowo rozwiązałam skośną działkę

Instagram Ogrodowiska
AniMa 11:43, 22 lis 2016

Netka zdrowia życzę, wygrzewaj sobie te korzonki
Rysunek ze ściną i murkiem super, wyobraźnia dopełnia resztę - będzie pięknie
anna_t 13:00, 23 lis 2016

Nett napisał(a)

Wysłałam na prv.

obejrzałam tylko 2 odcinkow tam nie ma, poprzednie pod linkiem sie otwieraja. ale spoko wiem o co chodzi i czekam na 7 serie

a ogrodowo to podoba mi sie wersja z liniami prostymi u ciebie. pomyslałam sobie ze jak chcesz tak nie rowno na przeciwko tarasu to może ta rabate przy tarasie tak jakby wyrwij z tej naprzeciwko. powstanie schodek.
i podziwiam ze tak szybko się z falami pożegnałaś, zwłaszcza ze tak ładnie Ci wyszła ta myszka miki
malgol 13:42, 23 lis 2016

Anetko, a jak korzonki się czują?
W sprawach projektowych nie doradzę ,ale baaaardzo jestem ciekawa efektów planowaniaZapowiada się pięknie!
lojalna_ 15:03, 23 lis 2016

lepiej juz ????
Nett 18:21, 23 lis 2016

Kochane no lepiej nie jest. Jestem w szpitalu wiec tylko z telefonu mogę pisać. Ale mam nadzieje ze tylko kilka dni i wrócę do rysowania
roma2 18:32, 23 lis 2016

Szpital Zdrowiej Anetko szybko!!!. Wszystko w ogrodzie u Ciebie się pięknie prostuje, to i Ty musisz . Trzymam kciuki i buziam.