Ogroooomneee GRAAAATUUUUULAAAACJEEE!
Takie zaszczytne nagrody są wspaniałym wspomnieniem w życiu i uwieńczeniem ogromnej pracy.
Byliście ubrani szałowo.
To trzeba to teraz opić!
Magda zaglądam poczytuję, a dzisiaj pozdrawim serdecznie....i dużo nowego się u Ciebie dowiedziałam (lawendy nie podlewać?, dla mnie to nowość chociaż widziałam, że lubi raczej sucho...zreszta i tak w tym roku ją raczej pogoda podlewała)
Ślad zostawiam i buziaki przesyłam
Witaj Julita ...dla mnie nowością jest to , że można nie podlewać ogrodu i rośliny sobie radzą ...a już w szczególności u mnie , a ja im lałam wodę, wydawało mi się , że umiarkowanie , a jednak ... teraz walczę o lawendę, która przelałam , a była taka piękna ... wiosną ... wspomnienia....
Julitko nie podlewaj lawendy , a Irenka radziła, żeby nie ścinać wszystkich kwiatków to wtedy sama się wysieje...
dziękuję za pozdrowienia .... buziaki przesyłam i macham do Ciebie
A ja z M powiększałam... plac pod wrzosowisko....... pasuje keidy posadzić moje zakupione dobro.. itak poszerzaliśmy, poszerazaliśmy...... i wrzosów mam zdecydowanie za mało...... Wyznaczyliśmy też placyk pod ustawienie karmników.. i powolutku bedziemy teraz urabiać grządkę.......... może do zimy zdążymy........... i placyk może zdązymy. Dla podniesienia motywacji zdarliśmy darń z trawy i teraz mus coś z tm zrobic.. bo wygląda okropnie.. misiek sieco prawda cieszy, ale dla psa nie bedę trzymać takiej baby jagi.....
Najpierw moje kaloszki i rezanie kancika......
Część wybrane.. ale linia ...... nie tylko mi się nie podba.. M stwierdził, że jest do niczego i nastąpiło nowe wyznaczanie linii...... (efektu końcowego nie ma bo już było full ciemno)
Misek mówi, pańcia poszerz bo za wąsko I poszerzylismy.....
Danusiu pięknie Ci w kapelusiku ..i w zielonym....... Wyglądacie z Witkiem bardzo fajnie i jak już ktoś napisał wcześniej.... Umiecie się bawić, a niestety niewiele osób posiada ten dar WIęć ja gratuluję tego daru
A gratulacje i nagroda za ogród.. hmmmmm ..... należało sie jak psu buda
W konkursie na najpiękniejszy ogród zostaliśmy zawezwani na podium jako pierwsi i uhonorowani nagrodą i otrzymaliśmy dyplom wyjątkowego uznania za aktywne propagowanie piękna sztuki ogrodniczej.
W konkursie na najpiękniejszy ogród zostaliśmy zawezwani na podium jako pierwsi i uhonorowani nagrodą i otrzymaliśmy dyplom wyjątkowego uznania za aktywne propagowanie piękna sztuki ogrodniczej.