W Gąszczu u Tess
05:33, 18 lis 2014
Iwonko - no jeszcze nie wiem, czy będę przesadzać te stożki. Na pewno już nie w tym roku
W zimę ustalę, mam nadzieję, że przy waszej pomocy - co z nimi zrobić.
Olu, Agnieszko Jurajska, Carola - dziękuję
Pszczółko - nie widziałam u Ciebie tych kulek, mus nadrobić, bo pewnie już pokazałaś. O lokalizacji stożków (ich być albo nie być w tym miejscu) będę myśleć zimą. Ale one zostaną na tej rabacie, zmieni się ewentualnie ich układ.
Justi - rodki powinny się przyjąć. Toszka twierdzi, że zapewnia to ich talerzowy system korzeniowy.
Doroto z Sandomierza - no przecież mówiłam, że masz mnie kopać, szczypać i w każdy inny sposób popędzać
Nie posłuchałaś, to się naczekałaś 
Danko - jeszcze raz dziękuję za przepis na cudowne ślimaczki
Aniu Monte - Danka ma te ślimaczki w stipie - cudnie to wygląda.

Z tej rabaty muszę przenieść kiścień i ciemiernik. Za duży chaos.
Nie widzimy kłębu usychających pędów powojnika z tyłu rabatki. Zdjęłam z kratki.

Trawy już zaczęły żółknąć.
Olu, Agnieszko Jurajska, Carola - dziękuję
Pszczółko - nie widziałam u Ciebie tych kulek, mus nadrobić, bo pewnie już pokazałaś. O lokalizacji stożków (ich być albo nie być w tym miejscu) będę myśleć zimą. Ale one zostaną na tej rabacie, zmieni się ewentualnie ich układ.
Justi - rodki powinny się przyjąć. Toszka twierdzi, że zapewnia to ich talerzowy system korzeniowy.
Doroto z Sandomierza - no przecież mówiłam, że masz mnie kopać, szczypać i w każdy inny sposób popędzać
Danko - jeszcze raz dziękuję za przepis na cudowne ślimaczki
Aniu Monte - Danka ma te ślimaczki w stipie - cudnie to wygląda.
Z tej rabaty muszę przenieść kiścień i ciemiernik. Za duży chaos.
Nie widzimy kłębu usychających pędów powojnika z tyłu rabatki. Zdjęłam z kratki.
Trawy już zaczęły żółknąć.