Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 23:03, 16 lis 2014

Katkat - na szczęście (tym razem) robactwo się znalazło, wiec lokowanie produktu było w 100% z przekonaniem.. nie musiałam robić coś przeciw sobie ..

Justyna - cieszę się, że się dało oglądać, tyś wymagająca ogrodniczka.. można mieć przez taką tremę

Kitek - a jak Muminek piszczy na widok Fiordów... jak nauczył się raczkować, to każde "kroki" są do kałuży.... oj będzie bieda... A skrępowanie??.. drugi raz bym się jednak bała wkręcić w program...

Grembosia - dla takiej pamiątki machnę ręką na to co mi się nie podobało A ekipa była bardzo sympatyczna.. i jako gości mogę ich mieć co tydzień, ale już bez pokazywania na wizji.. nawet po tych niedociągnięciach dalej ich lubię

Anita - mój pies widocznie jak moja synowa... uciekali przed kamerą..

Ewakatowice - tatuś zawsze mi mówił, że diabłu uciekłam z patelni

Ivvona - zamiast oglądać w TV zapraszam na powtórkę w realu

Basiu
- żeby tylko jeżówki tak rosły.. z tego powodu ciągle muszę coś przekopywać bo zamiast 50 cm jest 150..... niby tylko taka jedynka.. a robi różnicę..
To tak jak z zamówionymi cebulkami z Beneksu.. pierwszy raz mam z nimi problem. Dziś chciałam trochę powtykać tej wiosny do ziemi (powiedzenie Konstancji.. fajne ) a tu zong.. zamiast 100 cebulek tulipków Tarda było 10.. niby zero to nic.... a jednak robi różnicę...
aldonaz 23:30, 16 lis 2014

Ja również gratuluję Aniu! Obejrzałam program dwa razy i ciągle mi mało. Twój ogród jest równie piękny na żywo, jak i na ekranie telewizora. Ja też lubię kolory i różne style, ale daleko mi do Ciebie. Pozdrawiam
as226 23:40, 16 lis 2014

witaj Aniu, własnie jestem po obejrzeniu programu, cudownyyyyy ogród, a Ty jesteś superową kobietką Piszę pierwszy raz, ale gościłam już w ukryciu u Ciebie Serdecznie pozdrawiam i gratuluje wystepu
Kuklik 23:47, 16 lis 2014

Aniu, sto lat nie byłam na Ogrodowisku, to znaczy cały sezon właściwie, ale rano jak zwykle oglądałam Maję w ogrodzie i z ogromną przyjemnością i niemałym zaskoczeniem zobaczyłam Ciebie
Ogród cudowny... musiałam zajrzeć i osobiście złożyć Ci wyrazy podziwu i uznania. Przepiękny i trudny do ogarnięcia, masa pracy... podziwiam, że dajesz radę
Fantastyczne bylinowe rabaty, kocham takie...
Buziaki wysyłam
chyba czas wrócić na Ogrodowisko...
Mala_Mi 23:50, 16 lis 2014

Borbetka - rozumiem Cię doskonale... w niedzielę rano śmierć budzikom

Madżen - ja większego ogrodu już nie chcę.. ale z gumy mógłby być

Babka - za buziaki i pochwały dziękuję.. i za fajny cytat co masz w stopce też ... jakie to prawdziwe. Iryski sadziłam wiosną Ale w pierwszym sezonie nie kwitły.. poszły w liście, ale za to w kolejnym roku nie mogłam uwierzyć, że posadziłam 5 mikro kłączy, co się mieściły w kopertę.

Gabrysiu - nie przesadzaj... byłaś u mnie wiec wiesz, że są pikniejsze ogrody.. ale miły komplement. Eskimo ma jedną wadę... nie pachnie. Chociaż na niektórych stronach podają, że pachnie ale to ściema.

Kasiek - ja się nigdzie nie pomyliłam.. to montażyści.... nazwy szyły do kajeciku redaktora, operator kamery kręcił... i coś się nie zgrało Jakbym nazwy nie znała to bym powiedziała, że nie wiem.. lub sprawdziła w moim katalogu. Nie wolno ludziom sprzedawać kitu.. potem pójdą kupić i będzie ZONG jak urośnie i zakwitnie.

Grażynko - dziękuję.. i przyspieszam, bo faktycznie do rana zejdzie.

Asiu K_Z - okno teraz byłoby większe... jak i byłaby piwniczka... ale na etapie budowy jeszcze nie byłam ogrodniczka Dziękujemy za pozdrowienia.

Agnieszko - a jaka ja będę dumna jak pokażą Twój ogród Pierś od razu kilka rozmiarów więcej osiągnie... i to wcale nie od Snikersów

Aniu Tre - bo Ty i ja lubimy takie kolorowe rabaty... wszystkie kolory tęczy..

Toszka - jadę po kolei od tyłu i dziękuję za kibicowanie, po raz pierwszy stwierdzam 1000%, że te kibicowanie Wasze bardzo mi pomaga przełamać stresa i doła.. patent z drabiną obiecuję pokażę jutro.. a raczej opiszę.. pamiętam..

Sebek - a w paczce od Mikołaja będzie rózga.... ale jesteś grzeczny to może tka źle nie będzie

Gocha - lotos przepiękny, zgadam się w zupełności i nie zaprzeczam.. dlatego robię dla niego wyjątek i szarpię się z nim zimą.. nie mam gdzie przechowywać..

Joku - już napisałam i powtarzam, bo w natłoku postów może zaginać.. niskie iryski zostają.. dumam jak ich dać więcej.. tzn co wyciepać by zrobić miejsce

Dla Babki foto.... iryski sadzone w 2011 .. 5 mikro kłączy... w tym jedno zgniło... a tak w 2012.. teraz też byłoby ich więcej, ale nie mam czasu by je przesadzić .. irysy tego potrzebują by ładnie kwitnąć.

Mathildis 23:57, 16 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)
A teraz wracam do wpisów moich stałych bywalców ... tych co się wpisują mniej lub więcej... Może do rana mi się uda

Zbyszek - jak na Krupówkach.. tylko ja Krupówek nie lubię, a forum kocham Ja mam Morskie Oko.. ale tego też już nie puścili.. bo do kamery nie powiem, że moje oczko jest zwane Kałużą I nie nazwałam Wsiowej - Wsiową .... .. Mała J ze mnie. A za Litworowy dziękuję .. kocham Taty, kocham skały wapienne i nic na to nie poradzę

Na planie w odcinku to chyba jest rabata wschodnia???

Aniu jak dla mnie masz fajną chrypkę... opowiadałaś bardzo rzeczowo z wrodzonym sobie humorem... ogród nie zawiódł moich oczekiwań - był cudowny... lotos piękny, rabatka frontowa prześliczna... szkoda, że nie było możliwości pokazania więcej
Everesta też mi brakowało w odcinku.

Na nagraniu pomylili nazwę klona, ale w opisie jest OK Crimson Centry, tak samo z Kaliną w opisie Eskimo.
edit: obejrzałam już 2 razy
babka 00:10, 17 lis 2014

Mała Mi jesteś niesamowita i niezmordowana !!! Dzięki wielkie *
anna_studio 00:10, 17 lis 2014

Aniu...podeptałam
ale nie sama....
Mój M Cię pamiętał ze spotkania u Bogdzi...

Wyszło naturalnie...i Wy i ogród...baaaardzo mi się TA NATURALNOŚĆ podobała...Gratuluję....
Mala_Mi 00:24, 17 lis 2014

Mira - dziękuję za tak długi wpis.. dłuższy niż odcinek Za to ja już krótko...bo ranek będzie, a w poniedziałki budzikom nie mogę powiedzieć Śmierć!

Napia - na szczęście Everestowi było wszytko jedno czy był czy go nie było.... męża czyli pomocy przy nagrywaniu jak była Maja też nie było... przyjechał jak już wyjeżdżali.. dobrze, że moja synowa zawsze jak trzeba to przyjedzie i pomaga.. sama bym nie ogarnęła..

Margarete - a jaka ja byłą dumna, że chciało Ci się z Bogdzią, Anitą i Nikitą przyjechać do mnie.. to kawał świata.. i liczymy na powtórkę Jeszcze mam banana na samo wspomnienie Zresztą wyliczyłaś wcześniej główne atrakcje ... szmapany, faje i takie tam.. nic tylko przysłowiowy banana na ryjoku Gierczusia (jej doniczek też nie było, a się podobały za każdym razem... musi wystarczyć moje słowo, że tak było)

Dzidka - na Twój ogród czekam... bo lubię klimaty takie jak u Ciebie.. ja wszytko na forum pokazuję, a Ty tak skąpisz fotek.. na szczęście Kondzio sporo pokazał.. gapiłam się w każdą po kilka razy .. to będzie też super odcinek.... piszmy już te petycje o wydłużenie programu

Kasial - jesteśmy umówione od dawna.. i nie ważne czy lipiec czy jakiś tam inny termin.. jestem elastyczna

Dorciabe - i jak kiszki?? bez operacji się obeszło?? Mam nadzieję..

Tess- nawet nie wiesz jak się pilnowałam... ja wszytko robię za szybko, wiem o tym, wiec się pilnowałam, aż się zmęczyłam tym pilnowaniem.. a synuś po obejrzeniu odcinka skwitował, że powinnam zostać komentatorem sportowym.. ... Ciekawe po kim ma tę złośliwość??? Chyba nie po Małej Mi??

Kasiu siakowa - najchętniej to bym powiedziała, że tam był jakiś mój nieudany klon.. ale ... jeszcze ludzi nie klonują... szkoda, bo jeden by pisałą na forum, a drugi poszedłby spać..

alinak 00:40, 17 lis 2014

wkurzona jestem za to ze nie pokazali do końca myku z drabiną . na fotce niby pokazujesz ale kompletnie nie kumam o co chodzi ..a tak by się dobry sposób przydał bo kręgosłup już pada